SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sonbahar-Kış 2012 Pantolon Modelleri

1920’lerden itibaren Coco Chanel sayesinde biz kadınların hayatına giren pantolonlardan bahsediyoruz.... Onları uzun bir zamandır görmüyorduk. Aradan geçen koca yaz sezonunda kısa şortlar, elbiseler derken onun varlığını unutmuştuk neredeyse. Serinleyen havalarda ihtiyacımızı karşılamak amacıyla tekrar karşımızdalar, pantolonlar... Üstelik trend haline gelmiş bir biçimde, enteresan desenleri ve alışık olmadığımız boylarda bu kış sezonunun vazgeçilmez parçaları arasında yer alacaklar. Karar sizin; bluzunuzu gömleğiniz ister içinize sokun ister sokmayın, ister paçaları kısa tutun ya da tutmayın, paçalarınızı kısat tutun ve ayakkabılarınızı gösterin ya da göstermeyin, pantolonlar bu sene emrinize amade! Gelin bu sene hangi pantolonların içine girecekmişiz öğrenelim...

|

Givency

2012 kış sezonunda vamp ve gotik stilinden kopmak istemeyenlerin bu sezon en fazla tercih etmesi gereken markalardan biri olan Givency, tüm koleksiyonda olduğu gibi farklılıktan yana; pantolonların seçiminde de sıradan kumaşlar yerine saten ve lateks tercihiyle dikkat çekiyor. Yüksek bel trendinin geri geldiği bu dönemde, Givency pantolonlarını paçaları içine sokulmuş diz hizasındaki çizmelerinizle kullanmanızdan yana. Aynı zamanda pantolonunun içine sokarak giydiğiniz çizmelerle binicilik havasını yakalayabilmeniz mümkün oluyor!

Balenciaga

Pantolonlara desen geldi! Çoğu zaman düz renk rastladığımız pantolonlar Balenciaga’yla beraber desene boğuluyor. Barok dönemin esintilerinden yararlanan tasarımcı diğer koleksiyonlara göre daha dar bir kesimi tercih ediyor. Zengin kumaş ve desenleriyle üst kısmınızda taşıdığınız cazibeli dokuları artık bacakalarınızda da taşıyabilirsiniz. Barok desenler dışndaki tercihini aynı zamanda satenden yana kullanıyor. Gece ve gündüz şıklığını aynı anda yakalamak için birebir olan bu pantolonlar hem sizi stil sahibi yapıyor hem de rahat etmenizi sağlıyor!

Etro

Etro’da öyle pantolonlarla karşı karşıyayız ki, adeta bir uzay yolculuğuna çıkmış gibi hissediyoruz! Metalik dokunun ve rengin çoğunlukta olduğu pantolonlar geniş ağlı ve çok rahat görünümlü olmasının yanında gece şıklığı için de şıklığınıza şıklık katacak cinsten. Yüksek belleri sayesinde ihtişamlı ve büyük kemerlerle de tamamlayabileceğiniz bu pantolonlar aynı zamanda kullanacağınız sade bir üst ile tulum görünümünü de kazanabiliyor. Karışık desenlerden hoşlamayanlar bu düz renk ama eğlenceli pantolonları gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.

Comme Des Garçons

Sıradışı bir tarz, alışılagelmemiş görünüm... Comme Des Garçons bu seneki kreasyonunda çok fazla cesur olmak isteyenlere sesleniyor. Büyük beden tanımının bile yetmediği parçalar mevcut. Daha önce rastlamadığımız bir kesimle hayata geçirilen bu parçaların pantolonları da çizgi film karakterlerinden fırlamışcasına bir görüntü sergiliyor. Şüphesiz ki bu kışın en enteresan ve sıradışı pantolonları bu sezon Comme Des Garçons’da toplanmış durumda. Giyip giymemek size kalmış ama biz bu renkli mi renkli, Hansel ve Grater’in şekerleri tadındaki desenlerdeki pantolonları çok sempatil bulduk!


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.