SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sorumluluk sahibidirler

Sorumluluk sahibidirler

|



     Yaptığı işi ciddiye alır. Dışarıdan ne kadar rahat ve keyfinde görünürse görünsün hedeflerine ulaşır, ailesine, dostlarına karşı da sorumludur. Etrafına güzel bir hayat sürdürüyormuş izlenimi vermek ister. Oysa o sırada omuzlarında ağır bir yükü taşıyordur. Fikir ve hareketlerinde yüzeyseldir. Birlikte çalıştığı insanların yaptıklarına sabırsızlık gösterebilir. Sabırsız olduğu için iyi bir öğretmen de olamaz. Kendi davasında inanılmaz ikna edici olabilir. Uğraştığı alanda çok yetenekli ve başarılıdır. Güçlü bir fiziğe sahiptir. Duygusal ve sezgisel kapasitesi yoktur. iyi bir planlamacı, tasarımcı ve seyyahtır.
•  Sayılar ve Gezegenler: ‘8’ sayısı ve ‘Satürn’ tarafından yönetilir. Çok sert eleştirilerde bulunabilir. Maddi ve manevi dünya arasında çelişkiler yaşar. Yalnızdır. Yaptığı işte aşırıya kaçabilir.
•  Sağlık: Alkol, sağlıksız yiyecekler, sigara gibi her türlü bağımlılığa karşı kendini korumalıdır. Bağımlı olmanın insanı zihinsel ve fiziksel olarak ne kadar yıprattığını görmezlikten gelir. İradesine hakim olmalıdır. Düzenli beslenmeli ve egzersiz yapmalıdır.
•  Öneriler: İnsanların kendi planlarını uygulamalarına izin verin. Onları her zaman ikna etmek zorunda değilsiniz. Gerçekleri koruyun, yanılsamaları değil. Ve de kendi çıkarlarınız için başkalarını kullanmaya fazla hazır olmayın.
•  Güçlü yanları: İkna edici, fiziği güçlü.
•  Güçsüz yanları: Yanına yaklaşılmaz, sabırsız.
•  Bugün doğanlar: Şarkıcı James Brown, aktör Dean Martin, komedyen Jeo Piscopo, yazar John Hersey, sanatçı Özdemir Erdoğan, aktör Jim Carrey, boksör Muhammed Ali Clay, tiyatro sanatçısı Adile Naşit, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek.
•  Bu yıl sizi neler bekliyor?: Yeni arayışlari içen girebilir, daha fazla özgürlüğe kavuşabilirsiniz. Eğitsel alanda, iletişimle ilgili ve sosyal konularda rahat edebilirsiniz. Bu arada yeni kişilerle tanışmak gündeme gelebilir.
     


      

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.