SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sözlerimize dikkat edelim

Bugün ne yapılabilir ? Bugün kendimizi daha iyi anlatmak, ifade etmek için çaba sarfetmemiz gerekiyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün kendimizi daha iyi anlatmak, ifade etmek için çaba sarfetmemiz gerekiyor. Özellikle öğle saatlerinde karşımıza çıkabilecek engellere, sorumluluklara özen göstermeliyiz. Bu saatlerde devlete ya da kurumsal konulara yönelik işler beklendiği gibi hızlı sonuç vermeyebilir. Gün boyunca çift durumlar ve bizi zihinsel açıdan hareketli kılan gelişmeler var. Eğer alışveriş yapacaksak, saat 14:21-15:33 arasında daha güzel olanaklar bulabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Sabah saatlerini daha iyi değerlendirmekte fayda var. Bu saatlerde güçlü kişilerden daha kolay destek bulabiliriz. Gün boyunca sürekli bir hareket ve iletişim içerisindeyiz. Alternatif düşüncelere fırsat tanımak yerinde olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.