SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sürprizlere açığız

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Koç burcunda büyümekte olan Ay elektrikli, heyecana açık ve sürprizlerle dolu bir gün getiriyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Koç burcunda büyümekte olan Ay elektrikli, heyecana açık ve sürprizlerle dolu bir gün getiriyor. Eğer yeni bir adım atmak istiyor ve hayatımıza yenilik getirmek istiyorsak, beklememeli ve içimizdeki sesi dinlemeliyiz. Kimi zaman böyle zamanlarda ilişkilerde bencil davranışlar ortaya çıkabilir. Biraz anlayış geliştirmek yerinde olacak.

Nelerden kaçınmalı ? Öğle saatlerinde iş konusunda üstlerimizden daha fazla destek görmemiz mümkün. Yeni bir proje üzerinde kararlar alınabilir. Öğleden sonra saatlerinde heyecan veren konular, yeni şeyler keşfedebileceğimiz olanaklar var. Hafta sonu yaklaşırken kendimize daha çok güven duyabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.