SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sürprizlere açık olalım!

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde ani gelişmeler var.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde ani gelişmeler var. Gerek görüşmelerde, gerekse fiziksel açıdan risk taşıyan konularda daha sakin ve dikkatli olmaya özen göstermeliyiz. Yeni fikirler, hızlı adımlar atmaya yönelik gelişmeler de dikkat çekebilir. Hemen öğle sonrasındaki saatlerde tepkilerimizde aşırılıklar gündeme gelebilir. Bu saatlerde tartışmalardan çekinmek daha faydalı olabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Ay Koç burcunda ilerlerken daha fazla heyecan ve yenilik arıyoruz. Ancak karşı karşıya gelen Mars ve Uranüs böyle zamanlarda ani koşullar yüzünden kararlarımızın değişebileceğini de göstermekte. Biraz daha sabırlı ve soğukkanlı olmak pek çok alanda kolaylık sağlayacak. Daha sonra pişmanlık duyabileceğimiz gereksiz çıkışlardan uzak durmalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.