SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Swatch'tan gala gecesi şıklığı

5 alt koleksiyonuyla birlikte Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonu doğayı, renkleri ve cazibeyi eklektik bir dokunuşla yorumluyor ve ortaya zamansız saatler çıkıyor.

|

Tarihi boyunca Swatch, şehir stilini İsviçre yüksek saatçiliğiyle harmanlayarak koleksiyonlarını sundu ve bu ruh Sonbahar/Kış koleksiyonuna da yansıdı. 5 alt koleksiyonuyla birlikte Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonu doğayı, renkleri ve cazibeyi eklektik bir dokunuşla yorumluyor ve ortaya zamansız saatler çıkıyor.

5 alt temadan biri olan “A Gala Night” (Gala Gecesi) ışıltıyı ve parlaklığı saatlerle buluşturuyor. Altın renginin cazibesi ve gümüşün ihtişamı ile öne çıkan koleksiyonda yer alan elegan modeller, spotların altında parıldamak isteyenler için ideal!
#MySwatch

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.