SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tartışmalara dikkat

Bugün ne yapılabilir ? Bugün yanyana gelen Merkür ve Mars, konuşmalara, özellikle ailevi konulara daha aceleci ve kimi zaman hararetli bir görünüm getiriyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün yanyana gelen Merkür ve Mars, konuşmalara, özellikle ailevi konulara daha aceleci ve kimi zaman hararetli bir görünüm getiriyor. Düşünmeden ortaya koyduğumuz sözlerimizde gereksiz karışıklıklara yol açabiliriz. Daha yapıcı bir konuşma tarzı geliştirelim. Zihinsel açıdan yoğun bir gündeyiz. Detaylar, sağlık, düzen ve çalışma koşullarına ait değişiklikler düşüncelerimizi yakından etkileyebilir.

Nelerden kaçınmalı ? Yine de öğleden sonra saatlerinde becerilerimizi gösterebileceğimiz, daha çalışkan ve verimli olabileceğimiz imkanlar var. Özellikle saat 14:22-15:36 arasında olaylar içerisinde daha hızlı çözümler ve değişiklikler yapabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.