SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Teknoloji Dünyasında neler oluyor?

Teknoloji dünyası hızla değişiyor. İşte teknolojinin son trendleri akıllı telefonlar...

|



Türkiye’nin %81’i hâlihazırda cep telefonu kullanırken, buna rağmen cep telefonu satın alımlarının hızlı tüketim ürünleri ve giyimden sonra 3.sırada olduğunu biliyor muydunuz?

Günümüzde en popüler cep telefonları . denince aklımıza ilk gelenler ise: fotoğraf ve video çekmek, müzik dinlemek, sosyal ağlarda gezinmek, oyun oynamak, video izlemek, haber okumak, yol tarifi/harita bilgisine ulaşmak, mekan aramak ve e-posta kontrol etmek.

Bu telefonlar sayesinde otobüste, metrobüste, vapurda veya trende zamanı daha eğlenceli geçirebiliyor, herhangi bir konuda acil cevaba ihtiyaç duyduğumuzda sorularımızın cevaplarına hızlıca ulaşabiliyor ve hareket halindeyken hiçbir şeyi kaçırmıyoruz.

, peşin fiyatına 12 taksite varan ödeme seçenekleri, belirli ürünlerde ücretsiz kargo, hızlı teslimat, bol çeşit ve 30 Haziran’a kadar Yapı Kredi Bankası Worldcard’la yapılan siparişlerde %10 worldpuan imkanı sunuyor.

Daha fazlası için ‘a tıklayın!

kliksa.com Hakkında

, Sabancı Holding'in iştiraki olan Klik İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin internet sitesi olarak 2012 yılında kuruldu. Tüketici Elektroniği ürünlerini en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlarla tüketicilerine sunmayı amaçlayan , yüzlerce markanın on binlerce ürününü tüketicileriyle buluşturuyor. Yakın zaman içinde, pek çok farklı kategoriyi de ürün gamına ekleyecek olan 'da, her güne özel kampanyalara, 12 aya varan taksit seçenekleri ve en uygun fiyatlar ile ulaşabilirsiniz.




© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.