SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Terazi Burcunun Taş Rengi Nedir? Değerli Taşları Nelerdir?

23 Eylül ile 23 Ekim arasında doğan kişiler terazi burcuna sahip olmaktadır. Terazi burçları genelde duygusal olmaları ile bilinmektedir. Oldukça dürtüsel yaşayan terazi burçları, yüksek adalet duygusuna sahip ve aşka inan bir burç grubudur. Her burcu simgeleyen bir taş bulunmaktadır. Terazi burcunu da olumlu etkileyen taşlar vardır. Sizler için terazi burcu taş rengi nedir, değerli taşları nelerdir hakkında yer alan bütün bilgileri detaylı bir şekilde derledik.

|

Terazi burcu, aşk burcu olarak bilinmektedir, bundan dolayı terazi burcuna en uygun taşlardan biri pembe kuvars taşıdır.

Terazi Burcunun Taş Rengi Nedir?

Terazi burcunun en bilinen taşı pembe kuvars taşıdır. Pembe kuvars aşk taşı olarak da bilinmektedir. Türkiye’de bulunan bu taş, sıklıkla terazi burçları tarafından tercih edilmektedir. Ancak terazi burçlarının başka birçok farklı taşı ve taş rengi bulunmaktadır. Terazi burcu taş renkleri ise şöyledir;

Mavi

Beyaz

Yeşil

Pembe

Karma

Terazi Burcunun Değerli Taşları Nelerdir?

Terazi burcunu simgeleyen 8 adet taş bulunmaktadır. En bilinen terazi burcu taşları ise şu şekildedir;

Kristal Kuvars

Pembe Kuvars

Apatit

Opal

Safir

Akumarin

Malakit

Rubelit

Bu sekiz taşın her birinin terazi burcuna fayda sağlayan farklı özellikleri bulunmaktadır. Aslan burcu taşlarının özellikleri ise şu şekildedir;

Apatit taşı enerji veren, vücudu dinlendiren, dinginlik sağlayan ve vücudun dinçliğini yükselten taşlardan biridir bununla beraber apatit taşı negatif enerjiyi yok eden bir taş türüdür.

Pembe kuvars taşı ise terazi burçlarının kullanabileceği şans taşlarından biridir, terazi burcunun duygularının düzene girmesine yardımcı olur.

Akumarin taşı ise siniri hafifleten, vücudu rahatlatan, düşüncelerin daha net hale gelmesine yardımcı olan ve yaratıcı düşünceyi destekleyen bir taş türüdür.

Turkuaz taşı ise tılsım olarak kullanılabilecek bir taş türüdür, birçok farklı koruyucu özelliğe sahiptir, kişilere sakinlik verir, duygusal denge sağlar ve kişilerin iletişim gücünü arttırır.

Safir taşı ise kişilerin enerjik, zinde olmasına destek sağlar bağışıklık sistemini güçlendirir ve kalp sağlığını korur.

Opal taşı ise kişilerin olumsuz düşünmesini engeller, kişilerin daha iyi hissetmesini sağlar, neşeyi arttırır, sevgiyi çoğaltır ve sorunların kolay bir şekilde aşılmasına yardım eder.

Malakit taşı ise özellikle insan bedeninde yer alan ağrıların geçmesine yardımcı olur, korkuyu giderir, heyecanı bastırır, cesareti arttırır ve negatif enerjiyi engeller.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.