SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Terazi’de yeniay var

Bugün ne yapılabilir ? Bugün sabah saatlerinde Terazi’de yeniay gerçekleşiyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün sabah saatlerinde Terazi’de yeniay gerçekleşiyor. Yeni koşullar, yeni durumlar içindeyiz. Ancak geri giden Venüs bugünlerde özellikle ilişkilerde bazı karmaşık durumların, hoşnutsuzlukların da ortaya çıkabileceğini anlatmakta. Aşkta, güzellikle ve estetikle ilgili konularda acele ile hüküm vermeyelim. Kimi durumlar gereksiz yere kurban olmamıza yol açabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün özellikle öğle saatlerinde doğru duygusal açıdan yorucu olabilecek, üzerimizde baskı kuran olaylarla, kişilerle karşılaşabiliriz. Ailevi konularda, duygusal beklentilerimizde sıkışıklık hissedebiliriz. Kimi zamanda bizi hassas kılan konular yüzünden mücadele etmemiz gerekebilir. Kare açı içerisinde kalan Venüs ve Mars kadın erkek ilişkilerine, evlilik hayatına bazı sürtünmeler, gerginlikler getirmekte. Daha dengeli ve toleranslı olmaya bakmalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.