SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tıkanmalar olabilir

Bugün ne yapılabilir ? Günün büyük bir bölümünde Oğlak burcunda küçülen Ay bazı beklemelere ve dikkatli olma gereğine işaret etmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Günün büyük bir bölümünde Oğlak burcunda küçülen Ay bazı beklemelere ve dikkatli olma gereğine işaret etmekte. Bugün eve ait işler, ailevi konular, yaşlıları ya da kısıtlamaları konu alan durumlar kolay olmayan koşullar getirmekte. Saat 18:11’e kadar önemli girişimlerden kaçınmak iyi olacak. Sabah saatlerinden itibaren boşluğa giren Ay, tıkanmalara işaret.

Nelerden kaçınmalı ? Dolayısıyla, bugün elde olmayan nedenler, gecikmeler göz ardı edilmemeli. Planlarımız gecikerek devreye girebilir. Neyse ki saat 18:11 sonrasında daha pozitif ve yenileyici koşullar gündeme giriyor olacak. Henüz yeniay ve güneş tutulması gerçekleşmedi ancak bugünlerde pek çok sürpriz de bizi bekliyor olabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.