SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tutulma yaklaşıyor

Bugün ne yapılabilir ? Bugün daha pozitif ve ümit veren koşullar doğabilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün daha pozitif ve ümit veren koşullar doğabilir. Ay henüz karanlıkta ve Güneş tutulmasının öncesindeyiz. Böyle zamanlarda hiç beklenmedik durumlarla karşılaşabiliriz. Ancak bugün özellikle sosyal konularda ve içerisinde güzellikler olan konularda daha verimli sonuçlar elde edebiliriz. Gruplar, arkadaşlıklar bize yeni bir fikir ve ilham verebilir.

Nelerden kaçınmalı ? Düşüncelerimizde daha yenilikçi ve umutlu olabiliriz. Sanatsal uğraşlarda farklı olan görüşleri ifade etmek mümkün. Hafta sonu yaklaşırken arkadaşlıklar hayatımıza daha fazla moral getiriyor. Saat 17:00-20:00 arasında sohbetler, görüşmeler, ziyaretler ve keyif veren konular için oldukça uygun koşullar var.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.