SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Uyuşturucu baronu rezidansta yakalandı

İSTANBUL’DA ele geçirilen 88.5 kilo eroinin sahibi olduğu gerekçesiyle yakalanan ve daha sonra Narkotik Şube’de görevli bir başkomiserin rüşvet karşılığı kaçmasına göz yumduğu öne sürülen İslam Yakut, Ritz Carlton’daki rezidansında yeniden gözaltına alındı.

|

 Eski ABD Başkanı George Bush’un uyuşturucu kaçakçısı listesindeki 4 kilit isimden biri olarak açıkladığı Cumhur Yakut’un yeğeni olan İslam Yakut, “rüşvet karşılığı” serbest bırakıldığını itiraf etti. Aramalarda Yakut’a ait sahte kimlik ve bir ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. Yakut’un kaçmasına göz yuman ekibin başındaki Başkomiser Mehmet E. tutuklanmış, 7 polis memuru ise açığa alınmıştı.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.