SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Vajina beyazlatma için doğal yöntemler

Vajina beyazlatma ihtiyacı duruyorsanız doğal yöntemler kullanarak genital bölgedeki kararmayı engelleyebilirsiniz. Cilt rahatsızlıkları ve tıraş gibi uygulamaların neden olduğu vajinada kararma sorununa doğal vajina beyazlatma yöntemleri...

|

Tıraş, cilt rahatsızlıkları ve çevresel etmenlerden kaynaklı yaşanan vajinada kararma sorununa karşı doğal yöntemleri tercih edebilirsiniz. İşte vajina beyazlatma için öneriler doğal yöntemler...

Vajina beyazlatan limon kürü

Genital bölgeye limon suyu ile 3-4 dakika masaj yapabilirsiniz.

Vajinadaki ölü deriyi arındıran zeytinyağı masajı

Zeytinyağı cildi yumuşatmasıyla bilinir ve cildinizi ölü deriden arındırır. Banyoya girmeden önce zeytinyağı ile vajinanın çevresine masaj yapabilirsiniz.

Jilet yerine ağdayı tercih edin

Tıraş ettiğiniz için vajinada kararma söz konusu oluyorsa ağda yapmayı tercih edebilirsiniz.

Vajina beyazlatan vazelin kürü

1 çay kaşığı vazelini, yarım bardak elma suyu ve 1 çay kaşığı limon suyu ile karıştırıp vajinal bölgeye sürün. Bu kürü uygularken genital bölgenin kuru olması çok önemlidir. Hiçbir kürü vajinanın iç kısımlarına temas ettirmeyin. Sürdüğünüz beyazlatıcı kür kuruduktan sonra nemli bir bezle silin ve banyo yapın.

Vajinal Estetik Cinsel Yaşamı Nasıl Etkiler?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.