SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Venüs ve Mars’ın düellosu

Venüs ve Mars’ın düellosu

|


       Bugün Ay, Başak burcunda ilerliyor ve yavaş yavaş gökyüzünden silinmeye başlıyor. Önümüzdeki yeni ayın etkilerinden size kısaca söz edeceğim. Bu arada bugünden itibaren Oğlak burcundaki Venüs’ün Terazi’deki Mars’la gergin bir açı oluşturmaya başladığını görüyoruz. Bu kare açı birçok bakımdan dikkat çekiyor çünkü Mars, Venüs’ün burcu olan Terazi’de, Venüs ise Mars’ın yüceldiği kabul edilen Oğlak burcunda. Klasik astrolojide bu tür kombinasyonlara karşılıklı etkileşim (mutual reception) adı veriliyor ve bu etkileşim bazen sadece burçlarla ilgili değil, hatta kimi durumlarda daha spesifik dereceleri bile ilgilendirebiliyor. Her iki gezegenin de ilişkilerimizle yakından ilgili olduğu düşünülürse, önümüzdeki birkaç gün özellikle yakın ilişkilerimizde sen-ben çekişmesi ve inatlaşmalara fazlasıyla rastlayabiliriz. Kendimizi daha esnek tutmaya çaba sarfetmeliyiz.

       Ay ne getiriyor?
       Yeni ay Türkiye saati ile 26 Kasım gece 01:12’de gerçekleşecek. Oluşan yeni ay haritasında Jüpiter’in konumu önümüzdeki dönemde dünyada hukuki konularda, dinsel içerikli ya da ideolojik alanda yine çok hareketli bir dönemde olduğumuzu göstermekte. Avrupa’da bu beklentilere çok daha belirgin sahne olabilir. Yeni ay ülkemize de eğitim, dış ticaret ve hukuksal konularını ön plana getirirken şiddet olaylarına da daha fazla tanık olabiliriz.

       web: www.hakankirkoglu.com Faks: 287 74 37 e-mail: kirkoglu@superonline.com

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.