SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Verimli düşünceler var

Bugün ne yapılabilir ? Bugün özellikle öğle sonrasında Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açı bereketli düşüncelere ve sezgilere işaret etmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün özellikle öğle sonrasında Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açı bereketli düşüncelere ve sezgilere işaret etmekte. Duygularımızı anlatmakta, empati kurmakta zorlanmayacağız. İş hayatında da görüşmelerden ve araştırmalardan yararlanılabilir. Bu arada geri gitmeye başlayan Neptün hayalini kurduğumuz konulara daha farklı bakabileceğimizi de anlatmakta.

Nelerden kaçınmalı ? Aşırı detaylara takılarak kendimizi izole etmemeliyiz. Başkaları ile paylaşım ve ortak hedefler üzerinde çalışmak çok yararlı olacak. Sabah saatlerinde oldukça şanslıyız ve başkalarının fikirlerden destek görebiliriz. Hemen öğle sonrasında yakın beraberliklerde biraz daha gerçekçi durmaya dikkat edelim.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.