SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Verimli olmak elinizde

Verimli olmak elinizde

|


       Ay günün çok erken saatlerinde kendi burcu Yengeç’e girdi. Yengeç burcundaki Ay duygusal hayatımızı çok daha fazla ön plana getirecektir. Belki çok objektif olamayacağımız bir gündeyiz. Bununla birlikte ev ve güvenliğimize ilişkin konularda ve içine duygusal bağları alan tüm konularda yapıcı adımlar atabiliriz. Bu arada Güneş ve Ay’ın uyumlu olmaları süregelen projelerimizi tamamlarken çok da fazla zorlanmadan hareket edebileceğimizi göstermekte. Özellikle sabah saatlerinden oldukça faydalanabiliriz. Ay’ın Merkür’le yaptığı olumlu açı son derece destekleyici şartlara işaret etmekte. Merkür’ün kendi burcunun Başak’ta olması ve Ay’la olan rahat diyaloğu düşünce ve duygular arasında yaratıcı bir enerji ortaya çıkartıyor. Bu saatlerde içimizdeki sese kulak vererek ve sosyal çevremizden destek alarak yapıcı olabilir, herkes için pozitif değişiklikler yapabiliriz. Akşamüzeri saatleri duygusal açıdan kendimizi daha çok eleştirebileceğimiz ve çelişkili hareket edebileceğimiz şartlar getirmekte. Bu saatlerde duygusal dengemizi kurmamız pek rahat olmayabilir.

       OKURLARA YANITLAR
       Turgay Girgin
       Doğum haritanızda Akrep burcu yükseliyor, İkizler burcundansınız, Merkür de bu burçta geri gitmekte. Ay, Terazi burcunda Uranüs’le birleşmekte. Tüm bu tablo sizin ilişkilerinde tezcanlı, ilgileri kolayca dağılan birisi yaparken, duygusal yaşamınıza bazı gerginlikler getiriyor olabilir. Yükselen Akrep ve Satürn’ün de Yengeç’te olması çok hareketli ve zihinsel açıdan aktif birisi olmanıza karşın duygusal yaşam söz konusu olduğunda bocalayabileceğinizi göstermekte. 1997 yılı size bazı zorlamalar getirmiş olabilir, 2002 yılı da özellikle işle ilgili konularda belirleyici olabilir. Dolunay Haritanızda Terazi yükseliyor, Güneş ve Ay, Boğa burcunda 7. evde. Güvene önem veren, dayanıklı, kararlı, hatta inatçı özellikleriniz var. Sıcakkanlı ve ataksınız. Haritanızdaki Merkür-Mars karesi, kontrol edilmesi zor, çatışmaya kolay giren ve düşüncelerini ifade ederken zorlanan bir tablo ortaya koyuyor. Son zamanlarda yaşadığınız Satürn dönüşü size ev ve işe yönelik değişiklikler getirebilir. Kasım-aralık geçişi çok hareketli olabilir.




© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.