SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

vipdukkan.com’a , ePlanet Capital’den ikinci yatırım!

Özel Alışveriş Kulübü www.vipdukkan.com’a dünyanın sayılı büyük fonlarından ePlanet Capital 2011 Haziran ayında ortak olmuştu. vipdukkan.com’un kısa sürede gösterdiği hızlı gelişim sonucu ePlanet Capital, 2. yatırımı da gerçekleştirdi.

|

Özel alışveriş sisteminin önde gelen temsilcilerinden vipdukkan.com, kuruluşunun 3. yılına yaklaşırken büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Kurulduğu günden itibaren hızlı ve kararlı bir biçimde büyüyen site, uluslararası yatırımcıların da ilgisini çekmeye devam ediyor. Hem sektörün Türkiye’deki gelişim hızı hem de vipdukkan.com’un giderek yükselen başarı grafiği dünyanın önde gelen fonlarından ePlanet Capital’i 2011 yılında yatırım konusunda harekete geçirmişti. Yatırımın üzerinden geçen bir yılın ardından üye ve satış grafiklerinde her geçen gün yükselme görülen Vipdükkan pek çok yatırımcının ilgi odağı olurken, yapılan görüşmeler sonucunda ePlanet Capital eski adıyla Planet Ventures fon şirketi ile yeni yatırım anlaşmasına imza attı. Bu yatırım ile birlikte ePlanet Capital % 28.2’lik hissesini % 47,82’ye çıkarmış oldu.

Ortaklık anlaşmasının hem Vipdükkan hem de sektör adına önemli bir gelişme olduğunu vurgulayan, vipdukkan.com Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Şenol; sektörde bir ilke imza attıklarını ve her gün her üründe Kargo Bedava uygulamasını getirerek üyelerine büyük bir avantaj sunduklarını ve bu yeniliklerin 2013 yılında da devam edeceğini belirtti.

Oğuz Şenol ve şirket ortaklarından Muharrem Toplusoy 2012’nin Vipdükkan için başarılarla ve ilklerle dolu bir yıl olduğunu belirterek “Private Shopping sektöründe yakaladığımız başarıyı daha da yukarıya taşıyarak, sektörde pek çok ilke imza atmaya devam edeceğimiz bir yıla daha giriyoruz.” dedi.

Oğuz Şenol önümüzdeki dönemle ilgili hedefleri hakkında ise şu bilgileri aktardı: “vipdukkan.com olarak kendi lojistik merkezimizi kurduk ve bu sayede müşterilerimize daha hızlı gönderi yapılmasını sağladık. 2013 vipdükkan’ın hem müşterilerini hem de sektörünü yenilikleriyle şaşırtmaya devam edeceği yenşarılara imza atacağı bir yıl olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.