SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yanarak can verdiler

İstanbuldan dönerken bir kamyonun altına giren Akman ailesinin bulunduğu otomobil alev topuna döndü. Araçta sıkışan anne baba ve kızları yaşamını yitirdi

|

Kızları Burçinin İstanbulda verdiği seminere katılan Akman ailesi, önceki gün akşamüstü Ankaraya dönmek üzere yola çıktı. Gece saat 02.30 sıralarında, Eryaman Köprüsü üzerinde, Nadire Akmanın kullandığı 06 NA 514 plakalı araç, Hüseyin Karaşahin yönetimindeki 50 FD 502 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonucu aracın içinde sıkışan Nevzat Akman (57), eşi Nadire (49) ve kızları Burçin Akman (25), bu sırada otomobilin alev alması sonucu yanarak can verdi. Ankarada dün gece yarısı akıl almaz bir kaza meydana geldi. Aşırı hız yapan bir otomobil, otobanda park halinde bulunan bir kamyona arkadan çarpınca Ankaranın köklü ailesi Akmanlardan 3 kişi hayatını kaybetti. Bütün suç kamyoncuda Akman ailesinin oğlu Erdinç, kamyon şoförünü suçlayarak, "Hiç işaret bırakmadan otobana park etmiş. Böyle şey olur mu? Hakkında dava açacağım" dedi.Polis tarafından gözaltına alınan kamyon şoförü Karaşahin ise, ilk ifadesinde şunları söyledi: "Taşıdığım pirinci bırakacağım fabrikayı bulmak için bir yerleşim birimi arıyordum. Bu nedenle otoyolun en sağından, normal seyir hızımda ilerliyordum. Büyük bir gürültü ile kazanın olduğunu fark ettim." Kaza sonrası çevreden gelen vatandaşlar ve itfaiye ekipleri yanan aracı söndürdü ama yanan araçta sıkışan üç kişinin cesedi tanınmaz hale geldi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.