SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yavaş ama kararlıyız

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde istikrar sağlamak ve süregelen işlere iyi bir temel atmak için daha bilinçli davranabiiriz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde istikrar sağlamak ve süregelen işlere iyi bir temel atmak için daha bilinçli davranabiiriz. Toprağa, emlaka ilişkin konular, maddi değerleri ele almak için önemli imkanlar var. Ancak günün ilk yarısında hem maddi alanda, hemde ilişkilerimizde, arkadaşlıklarımızda çok kolay tatmin olamayabilir, kendimizi sıkışık hissedebiliriz. Akşam saatlerinde güzel olan şeylere yönelmekte daha başarılıyız.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün işler tam istediğimiz hızda ilerlemiyor olabilir ya da konsantre olmamız gereken işler içerisindeyiz. Günün ilk yarısında alışverişler ve zevkler yönünde bazı tatminsizlikler söz konusu. Öğle sonrasında ise düşüncelerimizi paylaşırken biraz daha esnek ve toleranslı olmalıyız. Akşam saatlerinde aşka ve duygusal temalara çok daha açık olacağız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.