SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yay Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır, Nasıl Erkekleri Sever?

Astrolojide bulunan 12 burçtan birisi de yay burcudur. Yay burcunun özellikleri bayanlarda ve erkeklerde farklılık göstermektedir. Yay burcu kadınların nasıl erkeklerden hoşlandıkları pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki, yay burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır? Sizlere yay burcu erkeklerin nasıl kadınlardan hoşlandıklarını ve tüm özelliklerini sizlere detaylıca derledik.

|

Yay burcu kadınlardan hoşlanıyor iseniz onların karakteristik özelliklerini bilemeniz gerekir. Yay burcu kadınları genellikle enerjik ve aktif kişilerdir.

Yay Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Yay burcu kadınları entellektüel, bilgili ve çekici kişilerdir. Genellikle bu bayanlar maceraperest karakterine sahiplerdir. Özgür olan ruhlarının kısıtlanmasından hiç hoşlanmazlar. Özellikle yeni yerleri keşfetmek ve yeni insanları tanımaktan çok hoşlanırlar. Yay burcu kadınlarının nasıl erkeklerden hoşlandıklarını şu şekilde açıklayabiliriz:

 - Kendileri çok enerjik oldukları için karşısındaki erkeklerinde enerjik ve aktif olmalarını isterler.

 - Maceracı ve entellektüel erkekler her zaman ilgisini çeker.

 - İyi eğitim almış, öğrenimleri yüksek bilgili erkeklerden hoşlanırlar.

 - Özellikle eğitime çok önem verirler. Bu nedenle popüler erkekler çok ilgisini çeker.

 - Yay burcu kadınları kendilerini kısıtlamayacakları erkeklerden hoşlanırlar.

 - Flört dönemlerini severler. Bu nedenle partnerleri ile uzun dönem flört etmek isterler.

 - Yay burcu kadınlar gülmeyi çok sever. Bu nedenle kendilerini güldüren erkeklerden çok hoşlanırlar.

Yay Burcu Kadını Nasıl Erkekleri Sever?

Yay burcu kadınları enerjisi çok yüksek kişilerdir. Aşık oldukları zaman şefkatli kişilere dönüşürler. Özellikle sorumluluk almayı sevmeyen yay burcu kadınları aşık oldukları zaman sorumluluk almaya başlar ve partnerine bağlanır. Bu özelliği nedeniyle partnerinden dürüstlük beklerler. Yalan söylememek yay burcu kadınları için çok önemlidir.

Yay burcu kadını ilgi görmekten çok hoşlanırlar. Bu nedenle kendisi ile ilgilenen erkeklerden çok hoşlanırlar. Fakat bunun dozu çok önemlidir. Ayrıca sporu seven ve fit olmak isteyen erkekler de yay burcu kadınları için çok önemlidir. Bunlar dışında yay burcu kadınlar kaba davranan kişilerden hiç hoşlanmazlar. Maço davranışlar sergilenmemesi yay burcu kadınları için çok önemlidir. Bu nedenle maço ve kaba erkeklerden hoşlanmazlar. Yay burcu kadınlarda diğer önemli bir nokta ise karşısındaki kişinin bilgili olmasıdır. Bilgili ve kültürlü erkeklerden her zaman çok hoşlanırlar.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.