SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yay Burcunun Taş Rengi Nedir? Değerli Taşları Nelerdir?

Her burcun kendine özgü bir taşı bulunur. Aynı zamanda bu taşlar burcu sembolize etmesi ile beraber değerli taşlar olarak öne çıkar. Peki yay burcunun taş rengi nedir? Değerli taşları nelerdir tüm detayları ile derledik.

|

Yay burçları kendine özgü ifadeleri ile beraber bu burç içerisinde yer alan kişileri tanımlar. Aynı zamanda değişik özelliklere sahip olması ile beraber farklı amaçlar ile bütün olarak ele alınır. Bu taşların ise değişik renkleri bulunmaktadır. Böylece bu renkler üzerinden temsil ve sembolize edilirler.

Yay Burcunun Taş Rengi Nedir?

Yay burcunun ana taşları içerisinde Turkuaz ile beraber safir taşları gelmektedir. Bu doğrultuda adından da anlaşılacağı üzere turkuaz taşı turkuaz rengine sahiptir. Aynı zamanda safir taşı ise mavi renk üzerinden ele alınır. Bu renkleri ile beraber yay burcunun saf ve iyi niyetli bir kişilik yapısını ön plana çıkarırlar. Bu özelliği kapsamında önemli bir yere sahip olduğunu ifade etmek mümkün. Tabii temsil edilen taşlar ile beraber aynı zamanda değerli ve önerilen taşlar da olduğunu söylemek gerekir.

Yay Burcunun Değerli Taşları Nelerdir?

Yay burçları özellikle çaresiz kaldıkları zamanlarda depresyon gibi ruhsal sorunlar içerisine girebilirler. Böyle durumlar için yay burcu adına önerilen değerli taşlar bulunmaktadır.

- Turkuaz taşı
- Safir taşı
- Ametist taşı
- Yakut taşı
- Sodalit taşı
- Akik taşı
- Apatit taşı
- Turmalin doğal taşı

Bu şekilde kendi özellikleri ve yapıları ile beraber yay burcunu özgü değerli taşlar öne çıkmaktadır. Özellikle stresi ve tüm sorunları uzaklaştırmak amaçlı sakin bir yapı elde etmek için değerlendirilir. Birçok farklı süsleme ile beraber aynı zamanda değişik takılar üzerinden günlük yaşamda kullanılabilir. Bu yönleriyle önemli bir yere sahip vardır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.