SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır, Nasıl Erkekleri Sever?

Su elementine bağlı burçtur. Yönetici gezegeni olan Ay duyguları yönetir. Astroloji dünyasının en çok duyguları ve hayalleriyle yaşayan burcudur. Çok kolay kırılıp, incinebilirler. Sevmek kadar onlar için acı çekmekte kolaydır. Sevdikleri için mücadele eder gerekirse gururlarını bile çiğneyebilirler. İşte, tüm detaylar.

|

Yengeç burcu olanlar kişiler 22 Haziran ile 22 Temmuz ayı arasında doğan insanlardır. Balık burcundan daha duygusal ve kırılgan bir yapıları vardır.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Sevdikleri insanlara derin bir bağ ile bağlanırlar. Çok iyi bir dinleyicilerdir. Çevrelerinde akıl hocası olarak da bilinirler. Yakın arkadaşları için tam bir sırdaştır. Aynı kendileri gibi olan erkeklerden oldukça çok etkilenirler.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkekleri Sever?

Sevdiklerine çok değer vermelerine rağmen yalnız kalmaktan hiç korkmazlar. Bu onların güçlü yapılarını göstermektedirler. Buna rağmen her yengeç burcu evlenmek ister. Evlendikleri insanda çok aşık olurlar. Evlerine en bağlı burç yengeç burcudur. Tam olarak evlenilecek ve yuva kurabilecek burçtur. Sevdiklerine çok değer vermelerine rağmen yalnız kalmaktan hiç korkmazlar. Bu onların güçlü yapılarını göstermektedirler.

Yengeç Burcunun En Sevilen Yanları Nelerdir?

Sevdikleri herkese karşı son derece hassas ve korumacı davranırlar. İçlerinde her zaman korumacı ve sahiplenici bir taraf bulunmaktadırlar. En fazla empati kurabilen burçların başında gelmektedir. Çevrelerinde olan her olaya çok duyarlılardır ve herkesten aynısını beklerler. Her zaman haksızlığın karşısında ve adaletin peşinde olan insanlardır. Kolay kolay sinirlenmezler ama haksızlık karşısında çok koruyuculardır. Hemen dişlerini gösterirler. Her şeyi düzenli tutmayı ve bulundukları yere düzen getirmeyi çok iyi bilirler.

Yengeç Burcu Kadınının En Güzel Özellikleri Nelerdir?

Ailesine özellikle çocuklarına ve ailesindeki insanlara oldukça bağlı ve koruyucudur. Aile yapısına saygısı çok yüksektir. Tek kötü özelliği kıskançlığıdır o da çok fazla sevgisinden kaynaklanmaktadır. Merhametli ve duygusal yapısı olan yengeç burcu kalbiyle hareket etmektedir.

Yengeç Burcu Kadınının En Güzel Özellikleri Nelerdir?

Bu burcun kadınları çok iyi bir eş ve anne olabilirler. Tam bir ev kadınılardır. Ailesiyle evinde vakit geçirmeyi çok severler. Mantıksal değil duygusal davranırlar. Eğer iyi niyetlerinin kullanıldığını hissederlerse tehlikeli bir yapıya kolayca bürünürler.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.