SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yeni enerjilerin günü

Yeni enerjilerin günü

|


       Merhaba. Bugün sabah saatlerinde Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile yeni enerjilerle doluyoruz. Gün heves, atılım ve acelecilik yansıtıyor. Ay’ın Güneş’le birlikte ateş elementinde olması bir çok konuda eyleme geçebilecek şartlar yaratıyor. Bununla birlikte Koç burcundaki Ay son derece gözü kara da olduğu için aşırı risk almaya eğilimli olanlar ve agresif kişiler için bu durum kantarın topuzunu iyice kaçırabilir.
       Sabah saatlerinde Ay-Satürn arasındaki rahat açı yeni girişimlerimizi hayata geçirebilmek için verimli şartlar yaratıyor. Bu saatlerde iyi planlar yapabiliriz. Bununla birlikte öğleden sonra saatlerinde (15.27) Ay-Uranüs arasındaki gerilim huzur bozucu ve aksiliklerle dolu olabilir. Planlarınızda ani değişiklikler yapmak zorunda kalabiliriz. Bu saatler kazalara da eğilim gösteriyor.
       Akşam saatleri Merkür-Jüpiter’in hareketli enerjisini yansıtıyor. Her ne kadar huzursuz ve kolayca harekete geçebilecek olsa da orijinal düşüncelerimizi başkaları ile kolayca paylaşabilir, ilginç yaklaşımlar ortaya koyabiliriz. Kısaca bugün hareket, enerji günü ve aşırı riskler alırken biraz daha dikkatli olmalıyız.

       İSRAİL-FİLİSTİN İLİŞKİLERİ NEREYE GİDİYOR
       Henüz bu notu yazmak için erken olmakla birlikte 29 Ağustos’ta Başak burcunda oluşacak yeniay Ortadoğu ve özellikle İsrail-Filistin ilişkileri açısından büyük önem taşıyor. Bu yeniay haritasında Güneş ve Ay’ın Jüpiter-Pluto karşıt açısı ile kare açı yaptığını görüyoruz. Bu kalıba astrolojide Tkare deniyor. Tkareler harekete geçirici ve olay çıkarıcı özelliklere sahiptir. Pluto Yay burcunda başka bir deyişle Jüpiter’in yönettiği burçta yer alıyor hem de Jüpiter’le karşıt açı oluşturuyor. Bu durumda hem hukuki hem de dinsel konularda gerginliklerle ve uzlaşma çabaları ile karşı karşıya kalacağız. Zaten bu haritada Mars-Uranüs karşıt açısı da dünyada başkaldırıların ve özgürlük hareketlerinin yükselişe geçebileceği bir döneme işaret ediyor. Astrokartografik açıdan Jüpiter ve Pluto karşıtlığı Kudüs üzerinde yükselen-alçalan burç çizgisi üzerinde yer alıyor. Arafat’ın 13 Eylül’ü Filistin Devleti’nin ilanı için seçmesi de kozmik rastlantı olsa gerek çünkü bu tarih aynı zamanda 29 Ağustos yeniayındaki gergin potansiyelin gerçekleşeceği dolunay tarihine karşılık geliyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.