SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yeni fikirlere açığız

Bugün Saka burcunda ilerleyen Ay’ın uyumlu açıları daha istikrarlı ve kararlı düşünceler getirmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Saka burcunda ilerleyen Ay’ın uyumlu açıları daha istikrarlı ve kararlı düşünceler getirmekte. Sosyal konularda ve iş hayatında başarılı sonuçlar elde edebiliriz. Düşüncelerimizi paylaşmak ve ilerletmek adına şanslıyız. Entelektüel bir tutum var. Bugün duygulardan çok özgür davranmaya ve mantıkla hareket etmeye ağırlık vereceğiz.

Nelerden kaçınmalı ? Sabah saatlerini iyi değerlendirmeye bakalım. Bu saatlerde görüşmeler, yolculuklar ve ticari konular olumlu sonuçlar verebilir. Öğle sonrasında da güzel olan şeylere, paylaşımlara daha açığız. Hafta sonuna daha pozitif bir bakış açısı ile yaklaşıyoruz. Objektif davranmak işlerimizi kolaylaştıracak. Günün geç saatlerinde gruplar ve arkadaşlıklar keyifli olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.