SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yeni Windows görücüye çıktı

Las Vegas’ta düzenlenen tüketici teknoloji fuarında birbirinden ilginç ürünler sergileniyor. Fuarda Windows’un yeni işletim sistemi de tanıtıldı

|

ABD’NİN Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en büyük tüketici teknolojileri fuarında, Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 7 tanıtıldı. Microsoft’un Başkanı Steve Ballmer tarafından tanıtılan Windows 7’nin, kullanıcıların başarısız bulduğu işletim sistemi Windows Vista’nın ardılı, gösterişli ve kullanıcı dostu olduğu belirtildi. Yeni işletim sisteminin deneme (beta) versiyonunu, Microsoft’un web sitesinden bilgisayarlara ücretsiz indirmek mümkün.

‘Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda, aralarında dünyanın en büyük elektronik şirketlerinin de bulunduğu toplam 2700 üreticinin standı bulunuyor. Fuarda tanıtılan ilginç ürünler arasında, dokunmatik içecek makineleri, ceket cebine sığacak kadar küçük dizüstü bilgisayarlar, elektrik şoku veren mermi atan tüfekler, 18 ayar altın kaplama cep telefonu kapakları da bulunuyor. Yaklaşık 130 bin kişinin katıldığı fuar bugün sona eriyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.