SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yenilenme gerekiyor

Bugün ne yapılabilir ? Akrep burcundaki yeniayın ardından bugün yenilenmesi, yeniden inşa edilmesi gereken koşullar var.

|

Bugün ne yapılabilir ? Akrep burcundaki yeniayın ardından bugün yenilenmesi, yeniden inşa edilmesi gereken koşullar var. Sıfırdan başlamamız gereken durumlar olabilir. Duygusal açıdan oldukça konsantreyiz ancak intikam almamayı seçmeliyiz. Psikolojik sıkıntılarımızdan arınmaya bakalım, aşırılıklara gitmek çözüm olmayabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Saat 10:13-11:04 arasında sözünü ettiğim mücadele içeren konulara vurgu var. Öfkeyle hareket etmemeliyiz. Günün ilk yarısında araştırma gerektiren konularda daha başarılı olabiliriz. Göstereceğimiz dayanıklılık sayesinde çok şey başarabiliriz. Eğer gizli durumlarla karşılaşırsak nedenini daha iyi anlayabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.