SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yerli "Hayalet Avcılar"ı

Yerli "Hayalet Avcılar"ı

|

       TÜRKİYE'nin ilk paranormal nitelikteki polisiye dizisi "Sır Dosyası", görsel efektleri ve konusuyla yerli "Hayalet Avcıları" olarak ekrana gelecek. Dizide, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak, anormal vakaları özel yöntemlerle çözmek amacıyla kurulan Mavi Büro'daki geçen garip olaylar anlatılıyor.
       Teknik yapısıyla da Türkiye'de ilklere imza atan dizide, "Hamam" filminde canlandırdığı eşcinsel rolüyle dikkat çeken Mehmet Günsür başrol oynuyor. "Sır Dosyası"nda Günsür'un dışında Taner Birsel, Ayça Bingöl ve Zafer Ergin gibi ünlü tiyatrocular da rol alıyor.
       Levitasyon, faili meçhul seri cinayetler, tekrardoğum (reenkarnasyon), durugörü, telepati, telekinezi, dünyadışı zekaların gezegenimizi ziyareti, cinler, gizli örgütler gibi insanların kafasında gizini sürdüren olayların anlatılacağı "Sır Dosyası", tüm dünya televizyonlarında yayınlanabilecek bir görüntü kalitesine sahip.Cannes Film Festivali'nin televizyon pazarına da sunulacak dizinin müziğini, pilot çekimlerde rol de alan Demir Demirkan yapıyor. Sinerji Film Yapımcılık'ın hazırladığı yapımı, iki genç kardeş Durul ve Yağmur Taylan kardeşler yönetiyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.