SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yeteri kadar gerçekçi misiniz?

Yeteri kadar gerçekçi misiniz?

|


       Merkür ve Neptün ne zaman mücadeleci açılar oluştursa (45 derece türevi açılar) iletişime ait problemler, yanlış anlamalar, kafa karıştıran düşünceler ve aldanma ilk aklıma gelen düşüncelerdir. Daha henüz yeni düzgün harekete geçen Merkür bu kez karşısında Neptün’ü buluyor ve bu kafa karıştırıcı, ticaret ve genel olarak anlaşmalar açısından çok rahat olmayan açının en azından 17 Kasım’a kadar etkin olacağı görülmekte. Bu bakımdan sizlere yaptığınız kontratlarda, görüşmelerde eldeki verilerinizi bir çok kez kontrol etmenizi ve karşınızdakinin gerçek motivasyonlarını daha net görmeye çalışmanızı öneririm.
       Ay da bugün Yengeç burcuna geçene kadar (18:20) boşlukta kalıyor. Çok rahat bir gün olduğunu söyleyemeyiz. En azından bir amaç peşinde koşanlar için bu, bu saate kadar bir çok şeyin askıda kalması ve genel bir dağınıklık duygusu getirebilir. Kimi zaman olayları kendi akışına da bırakmak yararlı olabilir. Bununla birlikte bu akşam saatlerinde (21:18) yoğun bir sosyal aktivite de görmekteyiz. Ay’ın Venüs’le karşıt açısı yanında VenüsUranüs ilişkisi, ilişkiler, romantizm ve zevklerimiz açısından canlandırıcı, elektrikli ama asla sıkıcı olmayan saatler getirmekte. İlişkilerimizde ortak konular bulabildikten sonra bu açıların bize daha fazla heyecan ve yaratıcılık getireceğini söyleyebiliriz.

       web: www.hakankirkoglu.com Faks: 287 74 37 e-mail: kirkoglu@superonline.com


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.