SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yorgunluk İzlerine Son!

ROC® HYDRA +ANTI FATIGUE - Yorgunluk İzlerini Azaltan Cilt Bakım Serisi

|

Stres, güneş, cildin uzun süre sussuz kalması, çalışılan ortamlardaki hava kirliliği, sigara içiciliği ve hızlı hayat temposu cildi yorar. Yorgunluk, cilde soluk bir renk verir ve yaşlanmasına zemin hazırlar. Sonuç olarak ışıltısını yitirmiş ciltte, koyu halkalar, gözaltında torbalar ve hatta kırışıkların oluşumu gibi ilk yaşlanma belirtileri ortaya çıkar.

Güçlü Antioksidan Etki

RoC® HYDRA+ Anti Fatigue Serisi, yaşlanmayı hızlandıran serbest radikallerin etkisini engelleyen güçlü antioksidan özelliklere* sahip formulü ile cildi, stres ve yorgunluğun cilt hücrelerinde sebep olduğu tahribata karşı korur. Patentli Ginko Biloba ve Glukan antioksidan bileşiminden oluşan RoC® HYDRA+ Anti Fatigue Serisi, stres yüzünden hücrelerde meydana gelen değişimleri engeller ve cildin içsel savunmasını güçlendirir.

RoC® HYDRA+ Anti Fatigue Serisi, pürüzsüzleştirici, nemlendirici ve cildin ışıltısını artıran etkisi klinik olarak kanıtlanmış olan Yorgunluk Karşıtı Besleyici Bakım Kremi Ve Nemlendirici Bakım kremi ile birlikte düzenli kullanım sonunda göz çevresinde günden güne gözle görülür şekilde rahatlamış ve aydınlanmış görünüm kazandıran** Yorgunluk İzlerine Karşı*** Göz Çevresi Bakım Kreminden oluşuyor.
Yorgunluk Karşıtı Besleyici Bakım Kremi (40ml)– Tavsiye edilen tüketici fiyatı - 52TL
Yorgunluk Karşıtı Nemlendirici Bakım Kremi(40 ml)– Tavsiye edilen tüketici fiyatı -52 TL
Yorgunluk İzlerine Karşı Göz Çevresi Bakım Kremi (15ml) -Tavsiye edilen Tüketici Fiyatı :48 TL

* In-vitro test sonucudur
** Klinik olarak kanıtlanmış sonuç
*** Göz Çevresindeki halkalar ve kazayağı çizgiler

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.