SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yulaf ezmesi banyosunun cilt bakım yararları

Hindistan cevizi yağından, aloe veranın akıl almaz etkilerine kadar çok sayıda popüler cilt bakım bileşenini ele aldık, ancak daha fazla bilgi edinmek için her zaman yer var, değil mi? Yulaf ezmesi banyosunun cildiniz için yapabileceği harikaları duydunuz mu?

|

Küçük döküntüler veya egzamadan kaynaklanan tahriş veya kaşıntıyı hafifletmek için yulaf ezmesi banyosundan yararlanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Cilt bakımı bilginizi genişletmeye hazır mısınız? Yulaf ezmesi banyolarının bilinen faydalarından bazılarını öğrenmek için okumaya devam edin.

1. Suçiçeği

Uzmanlar, devam eden kaşıntıya yardımcı olmak için kolloidal yulaf ezmesi ile ılık bir banyoda yapmayı önerir.

2. Egzama

Egzama için yulaf ezmesi banyosu yapmak denenmiş ve gerçek bir çözümdür. Uzmanlara göre, bir banyoya kolloidal yulaf ezmesi eklemek, egzama ile el ele giden kuru, kaşıntılı cildi rahatlatmaya yardımcı olabilir.

3. Kurdeşen

Alerjik reaksiyonla mı uğraşıyorsunuz? Yulaf ezmesi banyoları almanın kurdeşen veya kızarıklıklara yardımcı olduğunu görebilirsiniz.

4. Gevşeme

Yulaf ezmesi banyosu yapmak, oldukça dinlendirici bir etkiye sahiptir. Dinlenmek için süslü ve pahalı banyo bombalarına ihtiyacınız olduğunu kim söyledi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.