SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Zamanlama her şeydir

Zamanlama her şeydir

|


       Astrolojinin bize yardımcı olabileceği konulardan bir diğeri de akıntıya kürek çekmemeyi öğretmesidir. Astroloji size olayların uzun vadede nasıl şekil aldığı konusunda objektif bir çerçeve sunabilir. Örneğin bugün gökyüzünde pek tutarlı olmayan, çoğumuzu karmaşaya sürekleyebilecek enerjiler yer alıyor. Sabah saatlerinde Ay-Uranüs karesi güvenliğimizi sarsabilecek, parasal konularda tedirgin edici, benzer biçimde duygusal açıdan bir miktar huzursuz zamanlara işaret ediyor. Akşam saatlerinde de eldeki işleri yeniden gözden geçirmek gerekiyor. Bugün eleştirilere açık olmalıyız.

Okurlara yanıtlar:

       Yeşim Yalnız
       Haritanızda Terazi burcu yükselmekte, Güneş, Plüton ile kare yapıyor. Ay ise Kova burcunda. Akrep burcundaki Mars ve Satürn’le birlikte sizin kararlı, inatçı, ilişkilerinde yaratıcılığını göstermek isteyen, dikkat çekmekten hoşlanan biri olduğunuzu görüyoruz. Kova idealist ve paylaşımcı, ama Akrep enerjisi ile birlikte ben merkezci de davranabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde güçlü ve yoğun bir yapınız var. Sezgilerinizin gelişmiş olduğunu ve buluşçu bir zihniniz olduğunu da söyleyebiliriz. Özellikle 2001 size iş yaşamında önemli adımlar attırabilir.

       web: www.hakankirkoglu.com Faks: 287 74 37 e-mail: kirkoglu@superonline.com

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.