SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Zühre’den yazlık elbise koleksiyonu

Zühre, zarif bir görünüm elde etmek isteyen tesettürlü kadınlara özel hazırladığı 2018 ilkbahar-yaz elbise koleksiyonuyla şık ve rahat bir yaz vaat ediyor. Zühre, tül ve işleme detaylı elbiseler tasarımlarıyla her zevke uygun alternatif sunuyor.

|

Yaz aylarının gelmesiyle tesettür giyim tercih edenlerin en büyük sorunu sıcak ve bunaltıcı havalar oluyor. 2004 yılından bu yana tesettür giyimin öncü markası olan Zühre, her mevsime özel hazırladığı ürünlerle kadınların kurtarıcısı oluyor. Her detayın ince düşünüldüğü elbise koleksiyonuyla Zühre, yaza özel pek çok alternatif sunuyor. Tesettür giyim trendlerinin öncü markası Zühre, koleksiyonunda yer alan çanta ve şal ürünleriyle de kombinleri tamamlıyor.

Yaza özel elegan ve rahat koleksiyon

Zühre, ilkbahar – yaz koleksiyonunda yer alan elbise modellerinde ferah tasarımlara yer veriyor. Açık renkli ve ince kumaşlı elbise modelleri işlemeli motif detaylarıyla koleksiyona hareket katıyor.

Buz mavileri, mint yeşilleri, leylak renklerinin yer aldığı koleksiyonda, floral tonlarda tül ve dantel detayları ile elbiselere hareket getiriliyor. Pastel tonlarda rugan ayakkabı ve Zühre dore çantayla tamamlanabilen floral elbiselere son dokunuşu Zühre açık renk eşarp ile yapmak mümkün.

Elbise koleksiyonunda renk skalasını geniş tutan Zühre, tamamlayıcı ürünlerinde de pek çok seçenek sunuyor. Tül ve ince dantel detaylarla süslediği elbiseler ve her zevke uygun renkte şal seçeneğiyle kombinlere özgünlük katıyor. Kaliteli kumaşların, kupürler, nakışlar ve asimetrik kesimlerle harmanlandığı tasarımlar özellikle yaz ayları için kullanışlı ve şık bir seçenek oluşturuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.