SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Zühre sarı ile canlanıyor

Moda dünyasının ışığı “sarı” ile parlıyor. 2018 ilkbahar yaz sezonuna damga vuran sarı ve tonları, Zühre’nin koleksiyonunda ön plana çıkıyor.

|

Modaya her sezon farklı renkler, desenler ve motifler damga vuruyor. Bu yılın trendinde ise en ışık saçan renk olarak bildiğimiz sarı. Yaşamın temsilcisi güneş gibi canlılık veren sıcaklığıyla kombinleri sevdiren sarı, Zühre’nin koleksiyonunda kendini gösteriyor.

Işığı üzerinizde taşıyın

2018 modasının en trend rengi sarı, Zühre’nin ilkbahar – yaz koleksiyonu içinde yer alan tasarımlarda da kendini gösteriyor. Koleksiyondaki renk renk pardesüler, kaplar, tunikler, çantalar ve eşarplarda sarının ışığını görebilirsiniz.

Tunikleri, hardal sarısı ve limon sarısı renklerinde baharın habercisi çiçekler, zarafet temsili kelebek ve kuş nakışları süslüyor. Pardesüler ise kol, omuz ve boyun kısmında bulunan altın sarısı inciler, mısır rengi armalar ve işlemelerle dikkatleri çekiyor. Koleksiyonda yer alan kapüşonlu şeftali sarısı kap, göğüs kısmındaki palmiye detaylarıyla sportif kadınların tercihi oluyor.

Siz de sarı rengin ışığıyla aydınlığını üzerinizde taşımak isterseniz, Zühre koleksiyonundan size hitap eden modellere sahip olabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.