Skorer Anadolu Efes Olimpiakos maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes Olimpiakos maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

17.11.2021 - 15:29 | Son Güncellenme:

EuroLeague'in 10. haftasında Anadolu Efes kendi evinde Olimpiakos'u ağırlıyor. 3 galibiyet 6 mağlubiyeti bulunan temsilcimizin bu maçta güzel bir skorla parkeden ayrılması beklenirken basketbolseverler "Anadolu Efes Olimpiakos maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?" diye soruyor.

Anadolu Efes Olimpiakos maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda

Anadolu Efes seri istiyor. Euroleague kötü bir başlangıç yapan temsilcimiz kendi evinde güçlü Yunanistan ekibi Olimpiakos'u güzel bir skorla sahadan mağlup gönderme peşinde... Peki, Anadolu Efes Olimpiakos maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

MAÇ DETAYLARI

Anadolu Efes Olimpiakos maçı bu akşam saat 20.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Mücadele beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Avrupa Ligi'nde çıktığı 9 maçtan 3 galibiyet ve 6 mağlubiyetle ayrılan Anadolu Efes, averajla 12. sırada yer alıyor. Olympiakos ise 6 galibiyet ve 3 yenilgiyle ligde 4. sırada bulunuyor.

Lacivert-beyazlı takım, Olympiakos ile bugün 47. kez karşılaşacak. Anadolu Efes daha önce rakibiyle yaptığı maçlarda 22 galibiyet ve 24 mağlubiyet yaşadı.