Galatasaray Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nda talip çıktı! 11 milyon euroluk teklif

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nda talip çıktı! 11 milyon euroluk teklif

29.06.2023 - 20:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, gösterdiği performans sonrası Avrupa'dan dev takımları peşine taktı. Genç oyuncuya Avrupa'dan dikkat çeken bir talip çıktığı öğrenildi. Ada ekibinin, Kerem Aktürkoğlu için 11 milyon euroluk teklifte bulunduğu aktarıldı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlunda talip çıktı 11 milyon euroluk teklif

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun performansı büyük beğeni topladı. Sarı-kırmızılıların genç yıldızının bu performansı Avrupa'dan dev kulüpleri harekete geçirdi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu için sarı-kırmızılılara teklif geldiği ortaya çıktı. Ada'dan köklü kulübün, genç futbolcu için sarı-kırmızılılara 11 milyon euroluk teklif yaptığı öğrenildi. İşte detaylar...

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlunda talip çıktı 11 milyon euroluk teklif

G.SARAY'A BEDELSİZ GELDİ

Gölcükspor altyapısında futbola başlayan Kerem Aktürkoğlu daha sonra Hisareynspor ve Başakşehir altyapısında forma giydi. Başakşehir, Kerem Aktürkoğlu'nu 2016-2017 sezonunda BB Bodrumspor'a kiralık olarak gönderdi. Başakşehir'den ayrılan genç oyuncu daha sonra Karacabey Belediyespor ve 24 Erzincanspor formaları giydi. Sarı-kırmızılılar, 2020-2021 sezonu başında bedelsiz olarak Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna dahil etti.

Galatasaray'ın genç yıldızı geride kalan sezonda performansıyla dikkat çekti. 24 yaşındaki milli futbolcu, 38 müsabakada forma şansı buldu. Kerem Aktürkoğlu bu maçlarda 10 kez gol sevinci yaşadı. Süper Lig'in asist kralı olan Kerem Aktürkoğlu, takım arkadaşlarına toplamda 14 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlunda talip çıktı 11 milyon euroluk teklif

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

A Milli Futbol Takımı'nda da düzenli olarak şans bulmaya başlayan Kerem Aktürkoğlu, şu ana kadar 21 kez Ay-Yıldızlı formayı giydi. 24 yaşındaki oyuncu milli formayla 4 gol kaydetti. Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek Kerem Aktürkoğlu'nun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

NOTTINGHAM'DAN TEKLİF GELDİ

Lazio ve Olimpik Lyon'un da durumunu yakından takip ettiği Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın teklif sunduğu iddia edildi. Takvim'de yer alan habere göre; Ada ekibi, sarı-kırmızılılara 11 milyon euroluk teklif sundu.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlunda talip çıktı 11 milyon euroluk teklif

Nottingham Forest'ın Kerem Aktürkoğlu'nu yaklaşık 6 aydır yakından takip ettiği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların bu teklifi kabul etmediği belirtildi. Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmakta ısrarcı olan Nottingham Forest'ın teklif yükselteceği ve sarı-kırmızılıların kapısını bir kez daha çalacağı vurgulandı.

Kerem Aktürkoğlu'nun Premier Lig'de oynamaya sıcak baktığı ancak yönetimin alacağı karara da saygı duyacağı ifade edildi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılmasını kesinlikle istemediği aktarıldı. Öte yandan Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un da Galatasaray'ın kapısını çalacağı vurgulandı.

Haberin Devamı