Bilgi Rehberi Bir Küçük Gün Işığı dizisi Dila'yı oynayan Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Açıkgöz oynadığı diziler...

Bir Küçük Gün Işığı dizisi Dila'yı oynayan Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Açıkgöz oynadığı diziler...

06.09.2022 - 18:51 | Son Güncellenme:

Tuğçe Açıkgöz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Dila karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Oyuncu, Ankara'da doğdu ve oyunculuk eğitimi ardından Bizim Evin Halleri dizisinde ilk kez yer aldı. Açıkgöz, Bir Küçük Gün Işığı adlı dizi ile ekrandaki yerini alıyor. Tuğçe Açıkgöz kimdir, nereli, kaç yaşında?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi Dilayı oynayan Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında Tuğçe Açıkgöz oynadığı diziler...

Tuğçe Açıkgöz, ATV ekranlarının yeni projesi Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Dila rolü ile izleyenleri büyüleyecek. Oyuncu, 1993 yılında doğdu ve eğitimini de Kadir Has Üniversitesi'nde tamamladı. İşte, Tuğçe Açıkgöz hayatı...

Haberin Devamı

TUĞÇE AÇIKGÖZ KİMDİR?

Açıkgöz, 10 Şubat 1993 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kartal Doğa Anadolu Lisesi ve Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Birimi'nde de eğitim alan Açıkgöz, aynı birimde asistan olarak görev yapıyor. Oyuncu, radyo sunuculuğu da yapıyor.

Tiyatro sahnelerinde de yer alan Tuğçe Açıkgöz, ilk defa 2005'te Alaturka ve Babam Geri Döndü adlı filmleri için kamera karşısına geçmişti.

Yazarlar