Cadde 1 aydır tedavi görüyordu! Türkan Şoray sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

1 aydır tedavi görüyordu! Türkan Şoray sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

23.05.2024 - 08:03 | Son Güncellenme:

Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray'a 30 Nisan’da zatürre teşhisi koyulmuştu. Yeşilçam'ın usta ismi, hastalığı nedeniyle evinde istirahate çekilmişti. Ünlü isim, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1 aydır tedavi görüyordu Türkan Şoray sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

30 Nisan’da zatürre teşhisi konulan ve hastalığı nedeniyle evinde istirahate çekilen Türkan Şoray'a, seyahat için doktorundan izin çıkmamıştı.

Haberin Devamı

Evinde istirahat eden sanatçı 6-10 Mayıs tarihleri arasında KKTC’de Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma programına da bu sebeple katılamamıştı.

HAYRANLARI ENDİŞELENMİŞTİ

Yeşilçam'ın Al Yazmalı'sı olarak bilinen Türkan Şoray'ın doktorunun, "Değil seyahat etmek, evinin bahçesinde bile yürüme" demesiyle Şoray'ın hastalığının sanıldığından daha ağır olduğu anlaşılmıştı.

RİSKLİ DURUM DEVAM EDİYOR

Sevilen sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgi almak için tekrar doktorunun kontrolünden geçti. Şoray'ın sağlığı, hastalığa yakalandığı günden daha iyi olsa da, riskli durumun devam ettiği sonucuna varıldı.

GÜZEL HABERİ VERDİ!

Yeşilçam'ın usta ismi, dün sağlığıyla ilgili sevindirici haberi sosyal medyadan duyurdu:

Haberin Devamı

Bir aya yakındır zatürre tedavisi görüyordum. Bugün doktorla randevum vardı, iyileştiğimi söyledi. Doktorlarımız başımızın tacı.

Şoray’ın paylaşımına sevenlerinden ‘Geçmiş olsun, güzel ömürler diliyorum” mesajı yağdı.

1 aydır tedavi görüyordu Türkan Şoray sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı