Cadde '10 sene kırmızı et yemedim! İzmirli olduğum için yeşillik yiyorum'

'10 sene kırmızı et yemedim! İzmirli olduğum için yeşillik yiyorum'

05.07.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Burcu Güneş, önceki ün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Muhabirlerle konuşarak fit halinin sırrını paylaşan şarkıcı, beslenme tarzıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

10 sene kırmızı et yemedim İzmirli olduğum için yeşillik yiyorum

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Fit haliyle dikkat çeken Güneş, ayaküstü gazetecilerle konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. Beden değişmek üzereydi, spor ve diyetle 6-7 aydır veremediğim birkaç kiloyu verdim. Sahnede kendini ne kadar fit ve hafif hissedersen o kadar iyi geçiyor her şey. Yediklerime, içtiklerime ve sporuma dikkat ediyorum. Bir diyetisyen ile çalışıyorum. Fitliği korumak şart.

10 sene kırmızı et yemedim İzmirli olduğum için yeşillik yiyorum

"İZMİRLİ OLDUĞUM İÇİN YEŞİLLİK YİYORUM"

Şarkıcı, "Yemeklerinize dikkat ediyor musunuz?" sorusuna, "10 sene kırmızı et yemedim. Bayramda insanların kesim şeklini bilmediği ve hayvanlara zarar verdiği görüntüler izledik. Hayvanlara çok hassasım. Bir süre sonra kırmızı et yedim ama az yiyorum. Daha çok balık ve deniz ürünleri seviyorum. İzmirli olduğum için yeşillik yiyorum. Çim suyu bile içiyorum. Bana yeşil verebilirsiniz" yanıtını verdi.

10 sene kırmızı et yemedim İzmirli olduğum için yeşillik yiyorum

"ICARDI SÖZ KONUSUYSA GİDİLİR"

Öte yandan Güneş, geçtiğimiz ay Simge Sağın'ın Beşiktaş'lı olmasına rağmen Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında Icardi ile sahneye çıkarak 'Aşkın Olayım' şarkısını seslendirmesini de değerlendirmişti.

10 sene kırmızı et yemedim İzmirli olduğum için yeşillik yiyorum

"Ben takım konusunda biraz ortadayım. Mesela Fenerbahçeliyim diyebilirim ama ben de geçmişte Galatasaray'ın davetlerinde sahne aldım" diyen ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Galiba ben de aynısını yapardım. Bir de Icardi söz konusuysa gidilir!