Cadde 19 MAYIS ŞENLiKLERi BAŞLASIN!

19 MAYIS ŞENLiKLERi BAŞLASIN!

17.05.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde hazırlanan programlar, pek çok alternatif sunuyor. İşte bunlardan bazıları

19 MAYIS ŞENLiKLERi BAŞLASIN

iSTANBUL’U HAVADAN FETHEDiN

18-20 Mayıs tarihleri arasında ‘Avrupa Spor Başkenti’ projesi kapsamında Avrupa’nın en yüksek binası İstanbul Sapphire üzerinden yapılacak atlayışlarla ‘Probase World Cup’ın İstanbul Ayağı düzenlenecek. 17 ayrı ülkeden 44 lisanslı profesyonel paraşütçünün katılacağı yarışma üç gün devam edecek ve dereceye girenler
20 Mayıs’ta ödüllerini alacak.
Yarışma başlangıcı: 18 Mayıs, saat: 10.00 Bitiş: 20 Mayıs, saat: 16.00

GENÇLER DEV OYUNCAKLARLA EĞLENECEK


Tepe Nautilus,
19 Mayıs’ta dev oyuncaklarla gençlere ve kendini genç hissedenlere eğlence vaat ediyor. Şenlikte Super Jumper, Roller Ball, Bungee Run ve Rodeo isimli dört dev oyuncakla yarışabilirsiniz. Ücretsiz katılabileceğiniz etkinlikte canlı DJ performansı, yarışlara heyecan katacak.


BU KONSER KAÇMAZ


REDD, 19 Mayıs’ta Şişli Terakki Vakfı Lisesi’nde sahne alacak.
13 şarkıdan oluşan altıncı stüdyo albümleri ‘Hayat Kaçık Bir Uykudur’la adından söz ettiren grubun konserini kaçırmamak için 19.30’da orada olun.

Keremcem, 19 Mayıs günü saat 16.00’da Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya gelecek. Şarkıcı, ziyaretçilere mini bir konser verirken, son albümü ‘Hayata’yı da imzalayacak.