Cadde 27 yıllık evlilik bitiyor! Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler?

27 yıllık evlilik bitiyor! Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler?

21.09.2023 - 12:32 | Son Güncellenme:

'Prestij', 'X-Men', 'Sefiller' ve 'Van Helsing' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, Marvel evreninde 'Wolverine' karakteriyle yıldızı parlayan Hugh Jackman (54) ile kendisinden 13 yaş büyük Deborra-Lee Furness, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. İkilinin milyonlarca dolarlık servetlerini nasıl bölüşecekleriyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

27 yıllık evlilik bitiyor Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
İlki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisi ile dünya çapında şöhreti yakalayan Hugh Jackman ile 27 yıllık eşi Deborra-Lee Furness, boşanma kararı aldı. Hollywood'un en uzun süreli beraberliklerinden birinin kahramanları olan ikili, ortak bir açıklama ile ayrılığı duyurdu:

Haberin Devamı

Harika sevgi dolu bir evlilikte karı-koca olarak neredeyse 30 yılı birlikte paylaştık. Şimdi yolculuğumuz değişiyor ve bireysel gelişimimizi sürdürmek için ayrılmaya karar verdik.

27 yıllık evlilik bitiyor Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler

"BU YAPACAĞIMIZ TEK AÇIKLAMA"

Ünlü çift, "Ailemiz her zaman en büyük önceliğimiz olmuştur ve öyle kalacaktır. Bir sonraki bölüme şükran, sevgi ve nezaketle başlıyoruz. Ailemiz bu geçişi sürdürürken gizliliğimize saygı gösterme konusundaki anlayışınızı büyük ölçüde takdir ediyoruz. Bu, ikimizin de yapacağı tek açıklamadır" ifadelerini kullandı.

27 yıllık evlilik bitiyor Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler

290 MİLYON DOLARLIK SERVET!

Son olarak ikilinin, 290 milyon dolarlık servetlerini bölüşmek için 'zorlu' bir sürece başladığı aktarıldı. US Weekly'nin bildirdiğine göre; Jackman ile eşi, aralarında birçok mülkün de bulunduğu servetlerini eşit olarak bölüşmek istiyor.

27 yıllık evlilik bitiyor Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler

"AMAÇLARI BİR ANLAŞMAYA VARMAK"

"Hayatları o kadar iç içe geçmişti ki, her şeyi bölüşmek ve malvarlığı ve finans açısından kimin ne alacağını belirlemek son derece zor ve yürek burkan bir süreç" diyen, çifte yakın bir kaynak; şöyle devam etti:

Boşanma davası zamanı geldiğinde resmiyet kazanacak, ancak bu gerçekleşmeden önce amaçları bir anlaşmaya varmak. Bunu mümkün olduğunca dostane bir şekilde yapmaya kararlılar.