Cadde 6 yıllık evlilik 5 dakikada bitti

6 yıllık evlilik 5 dakikada bitti

12.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Birlikteliklerini 6 yıl önce evliliğe dönüştüren Kaan Tangöze-Seçkin Piriler çifti, dün anlaşmalı olarak boşandı. Çocukların velayetini Piriler alırken, Tangöze ayda 7 bin TL nafaka ödeyecek

6 yıllık evlilik 5 dakikada bitti

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’yle eski model Seçkin Piriler, dün sabah İstanbul Çağlayan Adliyesi’ndeki 16. Aile Mahkemesi’nde boşandı.

Çift, aralık ayında Tangöze’nin Kıvılcım Ural’la öpüşürken fotoğraflarının basına yansımasından sonra iki çocuğu için evliliklerini kurtarmaya çalışmış, başarılı olamayınca ise geçen hafta anlaşmalı olarak mahkemeye başvurmuştu. Beş dakika süren anlaşmalı davada, duruşma salonuna girdikleri sırada Tangöze ve Piriler selamlaştı. Duruşma salonundan ilk olarak Piriler çıkarken, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak arkadaşları ve avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldı. Tangöze ise adliyede olduğu süre boyunca güneş gözlüklerini çıkarmazken kapüşonuyla da başını örtmeyi tercih etti.

Bodrum’da yazlık alacak

Çiftin çocukları Hakan ve Volkan’ın velayetini Piriler alırken, Tangöze aylık 7 bin TL nafakanın yanı sıra, çocukların tüm eğitim masraflarını karşılayacak. Ulus’ta bulunan evin hisseleri ikiye bölünürken, Tangöze, ayrıca eski eşi ve çocuklarının yaşaması için Bodrum’da bir yazlık alacak.