Cadde 90 TAKIYA SOSYETiK DAVET

90 TAKIYA SOSYETiK DAVET

05.06.2014 - 21:14 | Son Güncellenme:

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) başkanı Nilüfer Bulut’un kızı Nida Bulut e-ticaret dünyasında ‘BuModa’ markasıyla yerini aldı

90 TAKIYA SOSYETiK DAVET

Nida Bulut ‘Bu By Nida Bulut’ adı altında 90 parçalık takı koleksiyonu hazırladı; bu koleksiyonun tanıtım davetini de Pera Palace Hotel’de yaptı. Davete Demet Sabancı Çetindoğan, Feryal Gülman, Gül Gölge gibi cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

Genç tasarımcıyı annesi Nilüfer Bulut ve kardeşi Dila Bulut da yalnız bırakmadı. Koç Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun olan 24 yaşındaki Nida Bulut, takılara olan tutkusunun tarihçi olmasından kaynaklandığını, bu merakının koleksiyona da yansıdığını söyledi.

Koleksiyonda şahmaranlar, zincirler, şans bilek likleri göze çarpıyor.

Haberin Devamı

“Bikiniyle poz mu verecektik?”

Davete kızı Zehra’yla katılan Hülya Avşar, basın mensuplarının, geçtiğimiz haftasonu arkadaşlarıyla Yunan adalarında tatil yapmasını hatırlatması üzerine; “1,5 gün boyunca kız kıza güneşlendik, yedik, içtik. Soğuktu ama yüzdük” dedi. Görüntülenmemek için gittiklerini söyleyen Avşar, “Bikini giydik güneşlendik, size poz mu verecektik? Aslında kaçmaktan ziyade niyetimiz orası diye çıktık” şeklinde konuştu.