Catamaran’da dansöz oynattı

Ayşegül Tecimer ile 25 yaş küçük eşi Mete Deniz Bodrum’daki Catamaran’da ortaya çıktı Cafe

Haberin Devamı

Catamaran’da dansöz oynattı


AYŞEGÜL Tecimer ile kendisinden 25 yaş küçük eşi Mete Deniz Bodrum’daki Catamaran’da ortaya çıktı. Mekânın sahipleri Mehmet ile Dilek Bilgen’in davetlisi olarak eşi, kız kardeşi Ceylan Tecimer, Kuveyt Kralı’nın kardeşi Nasir, S. Arabistan Kralı’nın kardeşinin karısı Prenses Umaya ile eğlenen Tecimer üstsüz bir dansçıyı masasına davet edip beraber dans etti.

Catamaran’da dansöz oynattı


Cerrahoğlu’nun geleneksel daveti

Cemiyetin renkli simaları Eşref ve Fulya Cerrahoğlu her yıl eylül ayında evlerinde verdikleri daveti bu yıl erken bir tarihe çekti. Yaklaşık 70 kişinin katıldığı Cerrahoğlu çiftinin geleneksel yaz davetinde, cemiyet ve iş hayatının ünlü isimleri bir araya geldi. Kokteyl tarzında başlayan davette daha sonra konuklar Kolombiyalı grup Ciclon’un gece boyunca yaptığı müziklerle geç saatlere kadar eğlendi. Cerrahoğlu çifti daveti her yıl eylül ayının ilk günü verdiklerini ama bu sene ramazan ayına denk geldiği için bu tarihte vermeyi uygun gördüklerini söyledi. 

Catamaran’da dansöz oynattı


Saçlarını kazıttı
Mustafa Koç, Caroline Koç ve Çiğdem Simavi Bodrum’da hep birlikte tatil yapıyorlar. Yakın dostları Serdar Cümbüş’ün de katıldığı deniz turunda Carresa Ka adlı süper lüks teknesiyle cennet koyunda denize giren Mustafa Koç’un saçlarını kazıttığı dikkat çekti. Çiğdem Simavi’nin torunlarıyla hasret giderdiği tatilde Koç ailesi Türkbükü Divan Otel’de kalıyor. Rahmi Koç’un öncülüğünü yaptığı “TURMEPA Deniz Temiz” adlı doğa derneğinin faliyetlerini yakından takip eden Mustafa Koç, bir deniz dostu olduğunu kanıtladı. Koç lüks teknesinde biriken çöp poşetlerini bota yükleterek karaya ulaştırdı. 


Catamaran’da dansöz oynattı

Anne - kız tatilde
Ayşe Engin eşi Sinan Engin’in Beşiktaş kampında olmasından dolayı Bodrum tatilini kızı ile baş başa yapıyor. Anne - kız akşam iskeleden Sinan Engin’i telefonla arayarak uzun uzun    konuştu.


Catamaran’da dansöz oynattı

İbo sahil turunda
Geçen hafta gözaltına alınıp, ardından serbest bırakılan İbrahim Tatlıses soluğu Bodrum’da aldı. İbo Şov’u Bodrum’dan sunan ve her hafta salı akşamları kendisine ait Aso 63 kulüpte sahne alan İbrahim Tatlıses, işleriyle yakından ilgileniyor. Tatlıses, önceki gün öğlen saatlerinde Türkbükü sahilini boydan boya dolaştı. 



Ona eski sevgilisini sormayın
Ebru Akel’le uzun süre aşk yaşayan ve geçen aylarda yollarını ayıran Can Ateş, Bodrum Türkbükü’nde tatilin keyfini sessiz sedasız çıkarıyor. Gazetecilerin kendisine Ebru Akel’i sormasından sıkılan ve “Bana Ebru’yu sormayın!” diyen Ateş, Bodrum’da tatil yapan eski sevgilisi Ebru Akel ve sevgilisi Abdullah Oğuz ile karşılaşmamak için teknede tatil yapmayı tercih ediyor.  


Catamaran’da dansöz oynattı

Arabulucu Gülşah
Spiker Ece Özbek ile olan ilişkisi dokuz ay önce bir tatil dönüşü görüntülenmeleriyle ortaya çıkınca 15 yıllık eşinden boşanması gündeme gelen Lemi Gülman Bodrum’da tatil yapıyor. Yakınları, bir süre önce Ece Özbek’le olan aşkına da nokta koyan Gülman’ı, boşanma davası açtığı eşi Reyhan Gülman’la bir araya getirmek için çaba harcıyor. Lemi Gülman’a son olarak Bodrum’da kaldığı Boutique Alkoçlar otelin sahibi Gülşah Alkoçlar’ın arabuluculuk yaptığı öğrenildi.


Catamaran’da dansöz oynattı
Stresini Pudra ile atıyor
Ship A Hoy barın sahibi Zafer Tarlan, gece tıklım tıklım dolan mekânında gündüzleri köpeği Pudra ile vakit geçiriyor. Gece mekâna gelen davetlilerle yakından ilgilenen ve oldukça yorulan Tarlan, gecenin stresini Pudra ile attığını söyledi.