Cadde ‘Acı hepimizin, yolumuz uzun...’

‘Acı hepimizin, yolumuz uzun...’

28.02.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Demet Özdemir, doğum gününde hayranlarının depremzedelere 100 liralık bağış yapmasına, “Bizler yan yana durmaya, dayanışmaya çalıştık. Acı hepimizin, yolumuz uzun...” dedi.

‘Acı hepimizin, yolumuz uzun...’

Teşekkür etti

Haberin Devamı

Demet Özdemir, doğum gününde hediye yerine depremzedelere bağış gönderen hayranlarına sosyal medya hesaplarından teşekkür etti. Geçtiğimiz hafta yaptığı çağrıdan sonra 100 bin liradan fazla bağış toplanması üzerine oyuncu, Instagram’dan açıklama yaptı. Özdemir, “Hepimizin kalbinde aynı yük var. Evini, işini, mahallesini, sevdiklerini kaybeden milyonlarca insanımız hayatını yeniden kurmaya çalışırken bizler de yan yana durmaya, dayanışmaya çalıştık. Acı hepimizin, yolumuz uzun...” diye yazdı.

‘Anlamlı kıldınız’

“Dün, doğum günümdü, biliyorsunuz” diyerek, sözlerine devam eden oyuncu, “İhtiyaç Haritası’yla yaptığımız çağrıya cevap vererek, kısa sürede toplam bağış miktarına ulaşılmasını sağlayan tüm sevenlerime teşekkür ediyorum. Bu acıyla baş etmenin bize yakışan yolu dayanışmadır. Sizlerin de bağışlarıyla doğum günümü böyle anlamlı kıldığınız için çok ama çok teşekkür ederim. Bizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı. -SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Çocuklara moral ziyareti 

Özge Özpirinçci ve Başak Dizer Tatlıtuğ, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin (UCİM) projesi kapsamında depremzede çocukları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. UCİM İstanbul İl Temsilciliği üyelerinin de eşlik ettiği ikili, çocuklarla sohbet ederek, moral verdi. Miniklerin yüzünü güldüren ünlüler, dernekle beraber çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Minik dostları sahiplendiriyor

Naz Elmas, deprem bölgesindeki kedi ve köpekleri sahiplendiriyor. Oyuncu, çevresindeki arkadaşlarını tek tek arayarak, minik dostları sahiplenmeleri için ricada bulunuyor. Sosyal medyadan da çağrıda bulunan Elmas, takipçilerinin takdirini topladı.

Oyuncaklar ağlattı

Gonca Vuslateri, Beşiktaş-Antalyaspor maçında taraftarın, depremzede çocuklar için sahaya binlerce oyuncak atması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı. Siyah-beyazlı taraftarların oyuncak attığı anları sosyal medya hesaplarında yayınlayan oyuncu, “Öyle acıyor ki canımız... Öyle ağladım ki ben bu
akşam bu olaya” dedi.

Geliri bağışlanacak

William Shakespeare’in ölümsüz eseri III. Richard’ın Okan Bayülgen tarafından yeniden uyarlaması olan ‘Richard’, 5 ve 19 Mart’ta Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda seyirciyle buluşacak. Hayatı ve yardımı sürdürülebilir kılmak adına etkinliklerin bilet gelirleri, depremzedelerle paylaşılacak.

Haberin Devamı

Ameliyat oldu

Filiz Akın, sol kulağındaki kanserli dokunun alınması için ikinci kez ameliyat oldu. Sanatçı, “Sağlığımı merak eden dostlarım, takip edenlerim, iyi ki varsınız. Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi. Çektiğim, 6 Şubat’tan itibaren yaşananların yanında nedir ki...” diye yazdı.

‘Bize örnekler’

Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği’yle (UCİM) Kahramanmaraş’a gitti. Çocuklarla zaman geçirip, miniklere moral veren oyuncu, çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaştı. Şahinkaya, “Unutulmaz bir gün oldu. Oynadık, boyadılar, sohbet ettik ve sarıldık. Çocukların hayata yaklaşımı bize hep örnek...” diye yazdı.

Haberin Devamı

Rehavet uyarısı

Mehmet Yalçınkaya, desteklerin devam etmesi gerektiğini söyledi. Ekibiyle depremzedeler için yemek yapan şef, Instagram’dan çağrıda bulundu. Ateşin başında ısınırken
çektirdiği fotoğrafı yayınlayan Yalçınkaya, “Hemen unutmayalım. Desteğe devam, rehavete kapılmayalım” diyerek, çağrıda bulundu.