Cadde Acun Ilıcalı açıkladı! Kaç tane arabası ve motosikleti var?

Acun Ilıcalı açıkladı! Kaç tane arabası ve motosikleti var?

28.10.2023 - 10:24 | Son Güncellenme:

Sürat tutkusuyla bilinen Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasının yeni sezon ilk bölümlerine uçak, TIR ve klasik otomobil gibi çok konuşulan taşıtlarla katılmasıyla da adından söz ettiriyor. "Para mutluluk getirmez" diyen ünlü televizyoncu, Youtube'da katıldığı programda, "Kaç tane arabanız ve kaç tane motosikletiniz var?" sorusunu cevapladı.

Acun Ilıcalı açıkladı Kaç tane arabası ve motosikleti var

İngiliz kulübü Hull City ve İrlanda ekibi Shelbourne takımlarını satın alan, vakit bulduğu her an arkadaşlarıyla futbol ve ayak tenisi oynayan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu kanal binasının arka tarafına halı saha yaptırması hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"ŞOV İÇİN YAPMADIM"

Ben hayatımda hiçbir şeyi şov için yapmadım. Hayatımı daha iyi standartlara taşımak için yaptım, parayı kullandığım bölüm hep o oldu. 'Saat süresinden daralmayalım diye halı saha yaptırdın mı?' diyorsan, o doğru. 'Biz oynayacağız kardeşim sahadan çıkın' denmesin diye halı sahamız var.

Acun Ilıcalı açıkladı Kaç tane arabası ve motosikleti var

"DÜNYANIN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE MOTOSİKLETLER VAR"

Bu sözler sonrası ünlü televizyoncu ile programın sunucusu Nur Tuğna Namlı arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Rahat futbol maçı yapmak için halı saha bir kişi... 
Acun Ilıcalı: Ben bir araba alayım da poz vereyim derdinde değilim. Araba alıyorsam bir sebepten alıyordumdur.
Sürat mi?
Acun Ilıcalı: Allah korusun (gülerek).
Kaç arabanız var?
Acun Ilıcalı: Çok arabam yok, 3-4 tane.
Kaç motosikletiniz var?
Acun Ilıcalı: 12-13 tane vardır. Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motosikletler var. Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik'te 4, Miami'de 2, Çeşme'de 3, İstanbul'da 4 tane var.

Acun Ilıcalı açıkladı Kaç tane arabası ve motosikleti var

"PARAM YOKKEN DE MUTLUYDUM"

Ilıcalı, "Mutluluğu zengin olmakta aramayın. İnşallah herkes daha iyi standartlarda yaşar. Ben bu işin dibini de zirvesini de gördüm. Hiç param yokken yine mutluydum. Arkadaşlarımın bana davranış şekliyle güzel bir hayat yaşadım. Ekonomik olarak belli bir standarda ulaştığınız zaman daha mutlu olabiliyorsunuz. Ancak 'zengin olayım mutlu olayım' amacı çok yanlış. Ev senin olunca illa mutlu olmayacaksın, kirada da mutlu olabilirsin. Para mutluluk getirmez ama az para mutluluk getirir. Kendi mutluluğunu kendi dünyanda kur, tavsiyem bu" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı açıkladı Kaç tane arabası ve motosikleti var