Cadde Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'a veda eden isim belli oldu

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'a veda eden isim belli oldu

26.03.2022 - 01:10 | Son Güncellenme:

'Survivor All Star 2022' tüm heyecanlıyla devam ediyor. Son dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı oldu. Gönüllüler bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı ise ada konseyinde şoke eden bir açıklama yaptı ve bir isim Survivor'a veda etti. İşte All Star'ın son bölümünde yaşananlar...

Acun Ilıcalı açıkladı Survivora veda eden isim belli oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, 25 Mart Cuma akşamı 59'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı yeni bölümde; kadınlar mücadelesini 8-1'lik farkla ünlüler kazandı. Erkekler mücadelesini ise 8-2'lik farkla kazanan takım yine ünlüler oldu. Böylece dokunulmazlığı kazanan takım 2-0'lık skorla ünlüler oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'A DEVAM EDEMEYECEK OLAN İSİM
Ada konseyinin yapıldığı Survivor'da birleşme partisine kısa süre kala üzücü bir haber geldi. Acun Ilıcalı, "Her zaman söylüyorum, Survivor'da en önemli şey sağlığınız. Şimdi üzücü bir haberim var. Survivor'da beni en çok ne üzer derseniz bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakması derim. Fazla da lafı uzatmak istemiyorum. Çünkü bu bir yarışmacımızın Survivor'a veda haberi. Maalesef Elif, Survivor'a devam edemeyecek" dedi.

Elif Gören'in mide rahatsızlığı olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, "Son bir hafta mide rahatsızlığı, bir yerden sonra mental olarak da Survivor'da kopmalar yaşıyoruz. Elif olduğu zaman açıkçası çok şaşırdım. Bugün itibariyle Elif Survivor'a devam edemeyecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı açıkladı Survivora veda eden isim belli oldu

ELİF'İN VEDASI NEDENİYLE DEĞİŞİKLİK
Acun Ilıcalı, Elif'in vedası nedeniyle yaşanan değişikliği açıkladı. Ünlü televizyoncu, "Elif ayrıldığı için birleşmeye kadar başka bir yarışmacı yollamayacağız. Şu anda bütün yarışmacılarımız birleşmeye girme durumunda. Bundan sonraki adaylar toplu oylamadan değil haftalık oylama ile veda edecek" sözleriyle, birleşme partisine kadar eleme olmayacağını duyurdu.

SURVIVOR ELİF KİMDİR?
Elif Gören 14 Şubat 1990 tarihinde İznik, Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 55 kilo ağırlığa ve 1.70 metre boya sahip olan atlet, ENKA Spor Kulübü lisanslı sporcusudur.

Elif Gören 2012 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsilen bayanlar 4×400 metre bayrak yarışı etkinliğinde yarışmıştır. Bu alanda Olimpiyatlar'da mücadele eden en genç Türk sporcu olarak bilinmektedir. Gören, TV8 kanalında yayınlanan ve Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen 'Survivor 2020' yarışmasında ünlüler takımında yer aldı.

Acun Ilıcalı açıkladı Survivora veda eden isim belli oldu

ELEME ADAYI BELLİ OLDU
Elif'in yarışmadan ayrıldığının açıklanmasının ardından dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı oylamaya gitti. Oylama sonucunda, haftanın birinci eleme adayı Evrim Keklik oldu.

ACUN ILICALI'DAN BARIŞ'A: İSTERSEN AYRILABİLİRSİN
Öte yandan Survivor'da oynanan dokunulmazlığın ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında bir şok gelişme daha yaşandı. Sakatlığı dolayısıyla durumu belirsiz olan Barış Murat Yağcı'ya seslenen Acun Ilıcalı'nın, "İstersen ayrılabilirsin" demesi yeni bir eleme sinyalini daha gündeme getirdi.

Acun Ilıcalı açıkladı Survivora veda eden isim belli oldu