Cadde İlayda Şeker'den İsmail Balaban itirafı: Ortak özelliğimiz yok!

İlayda Şeker'den İsmail Balaban itirafı: Ortak özelliğimiz yok!

23.03.2022 - 16:00 | Son Güncellenme:

'Survivor 2021' sezonunda başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen İlayda Şeker ve İsmail Balaban çiftinden yeni kareler geldi. Takipçileriyle soru-cevap yapan İlayda Şeker, İsmail Balaban'la verdiği pozla dikkat çeken bir itirafta bulundu.

İlayda Şekerden İsmail Balaban itirafı: Ortak özelliğimiz yok

'Survivor 2021' şampiyonu İsmail Balaban, adadan döndükten sonra nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayırmıştı. Balaban, kısa süre sonra gönlünü yarışmadaki takım arkadaşı İlayda Şeker'e kaptırmıştı.

Haberin Devamı

Aktif şekilde kullandığı Instagram hesabında sevgilisi ile verdiği pozları paylaşan Survivor İlayda, takipçilerinin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

TAKİPÇİLERİNDEN GELEN SORULARI YANITLADI
Şeker, ''Üç ortak özelliğiniz?'' sorusuna ''Allah seni inandırsın, bir tane bile ortak özelliğimiz yok'' yanıtını verdi. Bir takipçisinden gelen ''Ne zaman başladı? Hiç fark etmedik'' sorusunu da yanıtsız bırakmayan İlayda Şeker, ''Biz de anlayamadık. Elmalı güreşlerine gelmiştim oysa ki'' ifadelerini kullandı.

İlayda Şekerden İsmail Balaban itirafı: Ortak özelliğimiz yok

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK YAKTI 
Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın, sevgilisi İlayda Şeker'e araba hediye ettiği öne sürülmüştü. İlayda Şeker, kendisine yöneltilen ''Beş yıl sonra kendini nerede görüyorsun?'' sorusuna ''Antalya Elmalı'da'' yanıtı vererek, evliliğe yeşil ışık yakmıştı.

Haberin Devamı

"O KIZ BIRAKTIĞIN GİBİ DEĞİL"
Ümmü Gülsüm Balaban, oğlu İsmail Balaban'ın bir dönem nişanlısı olan Gamze Atakan ve ailesi için ''Beni yılan gibi soktular oğlum. O kız bıraktığın gibi değil'' diyerek izleyenleri şaşkına çevirmişti.

İlayda Şekerden İsmail Balaban itirafı: Ortak özelliğimiz yok

NİŞANLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI
Bir süredir sessizliğini koruyan Gamze Atakan'ın ise geçtiğimiz günlerde kendisi gibi ziraat mühendisi olan sevgilisiyle nişanlandığı ortaya çıktı. Gamze Atakan'ın akrabaları, nişan tarihini ve yerini sosyal medyada duyurarak nişana herkesi beklediklerini belirtti.