CaddeAcun Ilıcalı'dan Sabriye'ye maç teklifi

Acun Ilıcalı'dan Sabriye'ye maç teklifi

30.04.2019 - 10:03 | Son Güncellenme:

'Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 58'inci bölümünde ekrana gelen 'Siyah mı beyaz mı' oyununda; yapımcı ve sunucu Acun ılıcalı ile yarışmacı Sabriye Şengül arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Acun Ilıcalıdan Sabriyeye maç teklifi

'Siyah mı beyaz mı' oyununda araba için mücadele eden Sabriye Şengül ile sohbet eden Acun Ilıcalı, başarılı sporcuya maç teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

Başarılı televizyoncu, "Ringe çıkmayı çok özledim, kick boksu çok seviyorum. En iyi yaptığım işi dövüşmek" diyen Sabriye'ye, "Dominik'ten iyi bir kick boksçu bulalım, arkadaşlara söyleyeceğim. Dominik'ten bir tane bulup getireceğim, kimi bulursam. Bütün Türkiye seyredecek, unutma. Kim kimi döverse. Unvan maçı değil, gösteri maçı" karşılığını verdi.

KEŞFETYENİ
Uzun yıllardır takıyor, nedenini açıkladı! Altın küpelerin karanlık sırrı
Uzun yıllardır takıyor, nedenini açıkladı! Altın küpelerin karanlık sırrı

Cadde | 30.04.2025 - 15:25

Hollywood'un usta oyuncusu Morgan Freeman, neredeyse her zaman taktığı altın küpelerinin ardındaki gerçek sebebi açıkladı.

Yazarlar