Cadde Ahmet Dursun: Minik meleğim bir yaşına bastı

Ahmet Dursun: Minik meleğim bir yaşına bastı

02.03.2021 - 10:22 | Son Güncellenme:

Ahmet Dursun ile eşi Asena Dursun, kızları Lidya'nın doğum gününü kutladı. Eski futbolcu kızının doğum gününü; "Minik meleğim bugün 1 yaşına bastı. İyi ki doğdun, iyi ki bizim kızımızsın. Seni çok ama çok seviyoruz" mesajıyla kutladı.

Ahmet Dursun: Minik meleğim bir yaşına bastı

2019'da Paris'te nikah masasına oturan eski futbolcu Ahmet Dursun-Asena Dursun çiftinin kızları Lidya, bir yaşına bastı. Mutlu evlilikleri süren ikili, kızlarının yeni yaşını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Haberin Devamı

"MİNİK MELEĞİM BUGÜN BİR YAŞINA BASTI"
Birlikte çekilen karelerini yayınlayan çiftten Ahmet Dursun, "Minik meleğim bugün bir yaşına bastı. İyi ki doğdun, iyi ki bizim kızımızsın. Seni çok ama çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Ahmet Dursun: Minik meleğim bir yaşına bastı

"SENİ ÇOK SEVİYORUZ CENNET KOKULUM"
Duygusal bir mesaj yayınlayan Asena Dursun ise şu ifadeleri kullandı:

Annem, süt kokulum, masum meleğim... Boncuk gözlü kızım, sen bugün dünyaya gözlerini açtın ve hayatındaki ilk ağlamanı, ilk gülümseyişini gösterdin bizlere. Daha dün gibi miniciktin, bugün ilk yaş günün. Tüm güzellikler seninle olsun annem. Rabbim seni bütün kötülüklerden korusun. Seni çok seviyoruz cennet kokulum. İyi ki doğdun benim dünyalar güzeli prensesim...

Haberin Devamı

Ahmet Dursun: Minik meleğim bir yaşına bastı

Çiftin gönderileri takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.